hesabı 30 level yapan botlar bir anda yapmıyor 1-2 gün açık bilgisayara ihtiyaç duyuyorlar hesap alman en iyisihesabı 30 level yapmaya vaktim yok şu anda güncel çalışan bir level botu var mıdır?
hesap satın alırsa giriş bilgileri elinde olmicak 2 gün sonra satmaya çalışırsa doğum tarihini falan sorarlar sorun yaşar.hesabı 30 level yapan botlar bir anda yapmıyor 1-2 gün açık bilgisayara ihtiyaç duyuyorlar hesap alman en iyisi
kurucu mailli hesap satıyorlar biraz pahalı ama işini görürhesabı kasacak zamanın yoks hesabı 45 tl ye 30 seviyeye kastırabilirsin kendin yapsan 3 gün pc açık kalıcak gene elektirik faturası 30 40 tl fazla gelicek.
Post automatically merged:
hesap satın alırsa giriş bilgileri elinde olmicak 2 gün sonra satmaya çalışırsa doğum tarihini falan sorarlar sorun yaşar.
bana bot lazım yahesabı 30 level yapan botlar bir anda yapmıyor 1-2 gün açık bilgisayara ihtiyaç duyuyorlar hesap alman en iyisi
Burada site ismi site linki vermem ancak 2 gün pc açık kalacak fresh hesap almanı tavsiye ederimbana bot lazım ya
kurucu mailli hesap satıyorlar biraz pahalı ama işini görür
Game satıştan hesap alabilirsin 55 k mavi özlü bot kasımı ben oradan aldım ban yemedi botla kasıldı diye 50 tl civari bir şey diye hatırlıyorumhesabı 30 level yapmaya vaktim yok şu anda güncel çalışan bir level botu var mıdır?
scde hangi ayarı yaptın kendisi oynuyo kanka ben space tuşuna basılı tutmadan combo vb hiç bişey yapmıyoKnk WSReborn'u kullan. Yuumi al otomatik oynamaya bırak. Sadece arada bir oyuna girip yetenekleri yükseltip item alman gerekiyor. Ben yeni hesap açtım 2 gün oldu yanlış hatırlamıyorsam şuan 18 levelim. Bu dediğim şekilde yapabilirsin. Maçı başlatıyorum daha sonra oturup film ya da dizi izliyorum o SC kendisi arkada oynuyor.
Auto Play diye bir seçenek var ayarlarda. Onu aktif ettiğinde kendi kendine oynuyor. Ama item almıyor veya yetenekleri yükseltmiyor onları kendin yapman lazım. Sadece E, W, R basıyor. Q basmıyor. En azından bende çalışmıyor.scde hangi ayarı yaptın kendisi oynuyo kanka ben space tuşuna basılı tutmadan combo vb hiç bişey yapmıyo