29 Tem 2024 #1 vontes23 V Üye Katılım 25 Tem 2024 Mesajlar 0 Tepki puanı 0 Yaş 29 1 HİZMET YILI LoL için undetected level botu arıyorum. En az +50 bilgisayar ile yapacağım. Private satan veya tanıdığınız biri varsa özelden ulaşır mısınız? Vanguard geldi, artık yapamazsın gibi yazılar yazmayın. Moderatörün son düzenlenenleri: 11 Kas 2025
LoL için undetected level botu arıyorum. En az +50 bilgisayar ile yapacağım. Private satan veya tanıdığınız biri varsa özelden ulaşır mısınız? Vanguard geldi, artık yapamazsın gibi yazılar yazmayın.
29 Tem 2024 #2 Ares Blackrosa Uzman Üye Katılım 24 Mar 2024 Mesajlar 151 Tepki puanı 26 Ödüller 2 Yaş 26 2 HİZMET YILI UD olan bir bot yok maalesef, bir tane vardı o da HWID ban atmaya başlamış. Her hâlükarda güvenli değil botlar çok kolay tespit ediliyorlar. Ayrıca 50 bilgisayarı nereden buldun Sanal makineyi kastetmiyorsun değil mi +50 PC derken?
UD olan bir bot yok maalesef, bir tane vardı o da HWID ban atmaya başlamış. Her hâlükarda güvenli değil botlar çok kolay tespit ediliyorlar. Ayrıca 50 bilgisayarı nereden buldun Sanal makineyi kastetmiyorsun değil mi +50 PC derken?
29 Tem 2024 #3 fama38484848482 Seçkin Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 567 Çözümler 2 Tepki puanı 68 Ödüller 7 Yaş 24 6 HİZMET YILI Ares Blackrosa' Alıntı: UD olan bir bot yok maalesef, bir tane vardı o da HWID ban atmaya başlamış. Her hâlükarda güvenli değil botlar çok kolay tespit ediliyorlar. Ayrıca 50 bilgisayarı nereden buldun Sanal makineyi kastetmiyorsun değil mi +50 PC derken? Genişletmek için tıklayın ... harbi laa 50 pc ya internet cafe işletiyorsunnnnnn kesin
Ares Blackrosa' Alıntı: UD olan bir bot yok maalesef, bir tane vardı o da HWID ban atmaya başlamış. Her hâlükarda güvenli değil botlar çok kolay tespit ediliyorlar. Ayrıca 50 bilgisayarı nereden buldun Sanal makineyi kastetmiyorsun değil mi +50 PC derken? Genişletmek için tıklayın ... harbi laa 50 pc ya internet cafe işletiyorsunnnnnn kesin
29 Tem 2024 Konuyu başlatan #4 vontes23 V Üye Katılım 25 Tem 2024 Mesajlar 0 Tepki puanı 0 Yaş 29 1 HİZMET YILI Ares Blackrosa' Alıntı: UD olan bir bot yok maalesef, bir tane vardı o da HWID ban atmaya başlamış. Her hâlükarda güvenli değil botlar çok kolay tespit ediliyorlar. Ayrıca 50 bilgisayarı nereden buldun Sanal makineyi kastetmiyorsun değil mi +50 PC derken? Genişletmek için tıklayın ... Orası da bana kalsın hocam Dediğim gibi var olduğunu bildiğim bir şey için konuya özellikle yazdım bilen yazabilirse diye
Ares Blackrosa' Alıntı: UD olan bir bot yok maalesef, bir tane vardı o da HWID ban atmaya başlamış. Her hâlükarda güvenli değil botlar çok kolay tespit ediliyorlar. Ayrıca 50 bilgisayarı nereden buldun Sanal makineyi kastetmiyorsun değil mi +50 PC derken? Genişletmek için tıklayın ... Orası da bana kalsın hocam Dediğim gibi var olduğunu bildiğim bir şey için konuya özellikle yazdım bilen yazabilirse diye