Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üçüncü parti programı olarak geçtiği için banlanma riskiniz tabii ki de var. Sitelerde ucuza satılan botted hesaplar bu şekilde kasılıyor ve önceden bu hesaplar sorun olmuyordu fakat sonralardan Riot, bu olaya dikkat etmeye başladı ve botted hesapları banlamaya başladı. Botted hesap satın almanızı tavsiye etmiyorum.
ben bizzat başıma gelen olayı anlatıyorum ben 30 level hesap kasmıştım level botuyla neyse 2. ranked oyunumda karşıma hiç unutmuyorum sc tristana geldi fakat sc kullanmasını bilmiyordu adam oyunu kaybetti daha sonra adamı ekledim ve neden sc kullanıyorsun zaten kullanmasını bilmiyorsun gibi alay ettim ve adam da bana sen neden level bot kullanıyorsun dedi ve beni raporlayacagını,riota ticket yollayacağını söyledi.3 gün sonra gelen bildirimde 3.parti yazılım kullanımından b an yediğimi ögrendim ve şok oldum. (SCRİPT TRİSTANA BAN YEMEDİ VE HALA OYUN OYNUYOR)