20 tlye 30 seviye unranked hesap nerede var almak istiyorum ciddenkonunun takipcisiyim 20 liraya unranked hesap almaktan sıkıldım
vallaha yakonunun takipcisiyim 20 liraya unranked hesap almaktan sıkıldım
game satışda 19 lira kardeşim euw tr20 tlye 30 seviye unranked hesap nerede var almak istiyorum cidden
dostum link var mı dchesap başı 6tl ye 30a kadar kasan bi bot var ismini unuttum sitesi yok
sadece discord sunucusu var indirmesi kayıt işlemi felan herşeyi oradan yapılıyor
20tl vermek yerine 18tlye 3 hesap alabilirsiniz yani
Yalan söyleme bari ya madem öyle bişey var ve adresini dcsini bilgisini bilmiyosun niye yazıyosun hiç bi yerde öyle bişey yok Bende acc üretim yapıyorum yapanların hepsinide tanıyorum öyle bişi yok aga insanları boşuna umutlandırmahesap başı 6tl ye 30a kadar kasan bi bot var ismini unuttum sitesi yok
sadece discord sunucusu var indirmesi kayıt işlemi felan herşeyi oradan yapılıyor
20tl vermek yerine 18tlye 3 hesap alabilirsiniz yani
öyle bir şey var adresini dcsinide biliyordum hatta betasındayken katıldım ki gayet güzel çalışan bir panelYalan söyleme bari ya madem öyle bişey var ve adresini dcsini bilgisini bilmiyosun niye yazıyosun hiç bi yerde öyle bişey yok Bende acc üretim yapıyorum yapanların hepsinide tanıyorum öyle bişi yok aga insanları boşuna umutlandırma