Çözüldü LoL log cleaner MSVCP140.dll hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Log_cleaner.exe dosyasını açınca böyle bir hata alıyorum, sebebi ve çözümü nedir?

resim_2023-09-05_085001588.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sorununuz DLL hatasından kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Hata adında belirtilen DLL'yi indirin ve System 32'nin içine atın. Muhtemelen sorununuz çözülür. Nereye atacağınızı tam olarak hatırlamıyorum, internetten bakabilirsiniz de orada yazan DLL'yi indirip sistem dosyalarının içine atarsanız sorununuz muhtemelen düzelecek. DLL hatalarının çözümü genel olarak budur.
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sorununuz DLL hatasından kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Hata adında belirtilen DLL'yi indirin ve System 32'nin içine atın. Muhtemelen sorununuz çözülür. Nereye atacağınızı tam olarak hatırlamıyorum, internetten bakabilirsiniz de orada yazan DLL'yi indirip sistem dosyalarının içine atarsanız sorununuz muhtemelen düzelecek. DLL hatalarının çözümü genel olarak budur.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI

Teşekkürler hocam, deneyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...