Süper Üye
Merhaba arkadaşlar, kite yapmak için kullanmayı düşünüyorum. Ban yer miyim? Bir de hazırda kitle varsa atarsanız sevinirim.
Moderatörün son düzenlenenleri:
tam olarak öyle çalışmıyor, s8den beri razerın kendi uygulamasından makro tuşuna sağ tık atadım spin atmak dışında daha doğrusu 360 dönmek dışında kullanmıyorum banda yedirmiyor zaten lolde makro kullanmak mantıksız, kite makrosu kursan bile oyunda her an saldırı hızı değişkenlik gösteriyor, petten gelen bufflar yada malphite e si falan hadi bunları geçtiniz target alamazsınız onun yerine spam kite yapmanız sizin için daha iyi olur hem vanguardın çalışma mantığı düşündüğünüz kadar kompleks değil şüpheli olmadıkça çok fazla devreye girmiyor mesela 1 session (2 oyun) da oyuna injecte olan yada 5 ten fazla report aldıysa çalışıyor ve bilgisayarı kontrol ediyor, onun dışında external olan yada zaten bilgisayarın kendi parçası olan device lara karışamıyor, örnek: mouse ve klavye gibi ekipmanlar, arduino gibi usb ile bağlanan cihazlar hatta legendsense private valorant hilesini ud yapmak için arduino'ya kurdup yapıyorlar.Vanguardın gelmesi ile mouse hareketlerinize ve klavyede bastığınız her tuşa kadar takip edildiğiniz için eğer birisi sizi raporlarsa muhtemelen makronuz farkedilecektir haliyle bunun sonucu da olası bir banlanma durumu olacaktır. Eğer banlanmak gibi bir korkunuz varsa benim tavsiyem haksız rekabete gidebilecek hiçbir 3. Parti yazılımı kullanmamanız yönünde olacaktır.
makro ban sebebi değil dostum orbwalker veya script değil bu oyuna injecte olmuyor challenger eloda spin atıyorum keyjeyin serverde spin attım diye script ilan edildim nasıl ban sebebi olacakban yersin reis ben kullandım yedim
sırf mesaj kasmak için boş mesaj atmayı bırakın makro ban sebebi değilvalla ban yersin
mesele zaten direkt banlatması değil, yazdığım gibi raporlanırsa ve incelemeye alınırsa muhtemelen clicklerinin şüpheli olması sebebiyle ban yer çünkü kullanacağı makro mouseun kendi özelliği dışında mouse uygulaması ile olduğu için eğer incelemeye düşerse kolayca tespit edilebilirtam olarak öyle çalışmıyor, s8den beri razerın kendi uygulamasından makro tuşuna sağ tık atadım spin atmak dışında daha doğrusu 360 dönmek dışında kullanmıyorum banda yedirmiyor zaten lolde makro kullanmak mantıksız, kite makrosu kursan bile oyunda her an saldırı hızı değişkenlik gösteriyor, petten gelen bufflar yada malphite e si falan hadi bunları geçtiniz target alamazsınız onun yerine spam kite yapmanız sizin için daha iyi olur hem vanguardın çalışma mantığı düşündüğünüz kadar kompleks değil şüpheli olmadıkça çok fazla devreye girmiyor mesela 1 session (2 oyun) da oyuna injecte olan yada 5 ten fazla report aldıysa çalışıyor ve bilgisayarı kontrol ediyor, onun dışında external olan yada zaten bilgisayarın kendi parçası olan device lara karışamıyor, örnek: mouse ve klavye gibi ekipmanlar, arduino gibi usb ile bağlanan cihazlar hatta legendsense private valorant hilesini ud yapmak için arduino'ya kurdup yapıyorlar.
kanka örnek yasuoda q e combosu yapsam spamlasa makro ban yemem demisırf mesaj kasmak için boş mesaj atmayı bırakın makro ban sebebi değil