LoL Logitech makro ban sebebi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, kite yapmak için kullanmayı düşünüyorum. Ban yer miyim? Bir de hazırda kitle varsa atarsanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben kullandım da ne bi sıkıntı ne de bi uyarı aldım. Genelde lee ve kalista için güzel macrolar var.

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Vanguardın gelmesi ile mouse hareketlerinize ve klavyede bastığınız her tuşa kadar takip edildiğiniz için eğer birisi sizi raporlarsa muhtemelen makronuz farkedilecektir haliyle bunun sonucu da olası bir banlanma durumu olacaktır. Eğer banlanmak gibi bir korkunuz varsa benim tavsiyem haksız rekabete gidebilecek hiçbir 3. Parti yazılımı kullanmamanız yönünde olacaktır.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Mouse ile bir alakası yok eğer makro programı kullanırsan ban yiyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
normal çünkü aynısı bana da oldu ben de ban yedim

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ilk baş uyarı atıyorlar sonra ban yiyorsun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben yeme ihtimalin yüksek kral önermem. sc kullanmıyorsan diğerlerine hiç gerek yok.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Vanguardın gelmesi ile mouse hareketlerinize ve klavyede bastığınız her tuşa kadar takip edildiğiniz için eğer birisi sizi raporlarsa muhtemelen makronuz farkedilecektir haliyle bunun sonucu da olası bir banlanma durumu olacaktır. Eğer banlanmak gibi bir korkunuz varsa benim tavsiyem haksız rekabete gidebilecek hiçbir 3. Parti yazılımı kullanmamanız yönünde olacaktır.
tam olarak öyle çalışmıyor, s8den beri razerın kendi uygulamasından makro tuşuna sağ tık atadım spin atmak dışında daha doğrusu 360 dönmek dışında kullanmıyorum banda yedirmiyor zaten lolde makro kullanmak mantıksız, kite makrosu kursan bile oyunda her an saldırı hızı değişkenlik gösteriyor, petten gelen bufflar yada malphite e si falan hadi bunları geçtiniz target alamazsınız onun yerine spam kite yapmanız sizin için daha iyi olur hem vanguardın çalışma mantığı düşündüğünüz kadar kompleks değil şüpheli olmadıkça çok fazla devreye girmiyor mesela 1 session (2 oyun) da oyuna injecte olan yada 5 ten fazla report aldıysa çalışıyor ve bilgisayarı kontrol ediyor, onun dışında external olan yada zaten bilgisayarın kendi parçası olan device lara karışamıyor, örnek: mouse ve klavye gibi ekipmanlar, arduino gibi usb ile bağlanan cihazlar hatta legendsense private valorant hilesini ud yapmak için arduino'ya kurdup yapıyorlar.

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
tam olarak öyle çalışmıyor, s8den beri razerın kendi uygulamasından makro tuşuna sağ tık atadım spin atmak dışında daha doğrusu 360 dönmek dışında kullanmıyorum banda yedirmiyor zaten lolde makro kullanmak mantıksız, kite makrosu kursan bile oyunda her an saldırı hızı değişkenlik gösteriyor, petten gelen bufflar yada malphite e si falan hadi bunları geçtiniz target alamazsınız onun yerine spam kite yapmanız sizin için daha iyi olur hem vanguardın çalışma mantığı düşündüğünüz kadar kompleks değil şüpheli olmadıkça çok fazla devreye girmiyor mesela 1 session (2 oyun) da oyuna injecte olan yada 5 ten fazla report aldıysa çalışıyor ve bilgisayarı kontrol ediyor, onun dışında external olan yada zaten bilgisayarın kendi parçası olan device lara karışamıyor, örnek: mouse ve klavye gibi ekipmanlar, arduino gibi usb ile bağlanan cihazlar hatta legendsense private valorant hilesini ud yapmak için arduino'ya kurdup yapıyorlar.
mesele zaten direkt banlatması değil, yazdığım gibi raporlanırsa ve incelemeye alınırsa muhtemelen clicklerinin şüpheli olması sebebiyle ban yer çünkü kullanacağı makro mouseun kendi özelliği dışında mouse uygulaması ile olduğu için eğer incelemeye düşerse kolayca tespit edilebilir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
logitech kullanıcısıyım kaç yıldırda logitech ghub macro ayarları ile oynarım daha bir sıkıntısını görmedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Banla alakası bile yok ben kaç yıldır neredeyse çoğu oyunda makro kullandım ve hiç bir zaman makrodan ban yemedim yemezsin yersin diyenler zaten üyeliğini yeni açmış mesaj kasan adamlardır rahat ol yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uyarı alırsın ikincide ban yiyebilirsin ama dikkatli ol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...