- Konuyu başlatan
-
eu sunucularında ban atmayıp tr de ban attığını bende duymuştumEu sunucularında ban atmıyor fakat tr sunucusunda 3.parti uygulama olarak algılandığı için ban sebebi. Fakat geçen sezon 2-3 hafta kadar kullandım ve ban yemedim. Özetle ban sebebi mi? Evet?. Ban atıyorlar mı? Hayır. Biraz şansa bağlı.
Göz korkutmak için değilde scriptlere odaklandıkları için skine çok bakmadıklarını düşünüyorum. Çünkü lol skinden ciddi sayıda kullanıcı süresiz olarak uzaklaştırıldı.eu sunucularında ban atmayıp tr de ban attığını bende duymuştum
Post automatically merged:
zaten riot ban sebebi diye duyurdu ama hiç birini banladığını görmedim göz korkutmak içinde yapmış olabilirler
En son atiyor diyorlardi ama ben cok kullandim yemedim ama yine sana kalmisBir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
Bansiz hile diye birşey yok LoL bence bu konuda da çok dikkatliBir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?