LoL lol skin hilesi ban sebebi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
Agam normalde bildim bileli ban yemiyor ama sc lerde skin ler zoomlar düşük ban sebebi yazınca kıllandım ama yemez ben hep kullandim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben sezon 4 de kullanmıştım. Ban yiyince daha kurmaıdm skin modu

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
euw mainde kullanıyorum yaklaşık 4-5 ay oldu herhangi bir sıkıntı yaşamadım banda yemedim

Üye
4 HİZMET YILI
ban sebebi fakat uzun süredir kullandığını söyleyen insanlar var kimseye söylemezsen banlanacağını düşünmüyorum

Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
sazan gibi all chatten yazmazsan ban yemezsin ben yemedim hiç

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Değil çok uzun süre kullandım. Lol skin sadece sizin gördüğünüz görüntüyü değiştirdiği için bir probem olmuyor. Genel oyuna etkisi yok.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka 1 yıldan fazladır kullanıyorum ne scden ne lolskinden ban yedim tavsiyem oyunda olan skinleri denememen onları kullanırsan ban yersin lolskinden

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
millete yazmazsan bısı olmuyor cunku o hıleyı sadece sen gordugun ıcın pek etkı etmıyor oda sorun teskıl etmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Değil ben yıllardır kullanıyorum gayet iyi çalışıyor fakat bazı skinler çalışmayabilir mesela elementalist lux'un değişme özelliği yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...