Evet ban sebebi hatta ben bununla ilgili ban yedim. Riot'a ulaştım öyle açtılar.Bir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
ben 3 yıldır kullanıyom ban yemedim ama güvenliği önemli ben skini memoryhackersdan kullanmıyorumBir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
ben 3 yıldır kullanıyorum hala atmadı belli etmezsen chate skinim gözüküyomu vs yazarsan hileden banlanırsın öbür türlü banlanmadım benBir ara lolskin ban sebebi diye söylemeye başladı söylendikten sonra kullandım biraz ban yemedim ama aradan baya vakir geçti şuanda ban atıyor mu lol skin kullananlar söyleyebilir mi ban yiyen vs. var mı?
Aynen sadece kendi ekranında görüyorsun. Rakip seni normal görüyorhayır ben lol skin kullanıyorum kimse görmedigi için sana özel birşey oldugu için sorun çıkmaz rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?