𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
işte bu gerçekten garip dia geldiği için karşıya daha fazla vermesi lazım mantık olarakelo helle alakalı olacağını sanmıyorum ki kda 4.5 elo plat 1 lose alınmamış hesap aksine palt 1 oldugu halde karsıya dia 3leri veriyor ama lp 18 geliyor ilginç xD
dia 2 bitti elohellden sanmıyorum suan losesiz 14 winle plat 1 de karsıda dia3 2 veriyorönceki sezon bu hesapta oynadıysan ve sezon bitiminde düşük liglerde bitirdiysen yüksek lp vermiyor
bu hesap ile ilk defa bu sezon oynuyorsan elo hell'e düşmüş olabilrsin çıkmak için winstreak'e devam etmen gerek
anlamadım ki hesabın satılma zamanı geldi mi demek istiyor riot xDişte bu gerçekten garip dia geldiği için karşıya daha fazla vermesi lazım mantık olarak
sc ile oyunun içinden geçmeye devam et bunu hak ediyoruz diyordia 2 bitti elohellden sanmıyorum suan losesiz 14 winle plat 1 de karsıda dia3 2 veriyor
Post automatically merged:
anlamadım ki hesabın satılma zamanı geldi mi demek istiyor riot xD
yapacak birşey kalmadı devam o zaman dengesiz oyun dengesiz riota böylesi iyisc ile oyunun içinden geçmeye devam et bunu hak ediyoruz diyor
kesinlikle öyle hak ediyorlarr hahahayapacak birşey kalmadı devam o zaman dengesiz oyun dengesiz riota böylesi iyi
yok artık hem dia2 bitmiş hem 14 win 0 lose ile şu an +50 +50 vermesi gerekiyor normalde riot'a ticket atabilrsin çünkü anormal bir durum ben bile plat1 bitirdim şu an altın 4'ten +24 +23 civarı veriyordia 2 bitti elohellden sanmıyorum suan losesiz 14 winle plat 1 de karsıda dia3 2 veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?