LoL unranked fresh hesaba fazla LP gelmesi normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynayın la oynayın
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İyi günler arkadaşlar, daha önce hiç ranked oynanmamış çarda 30 level iken bir maç attım. Kaybettim ve Silver 1 oldum. Ardından bir maç daha attım. +76 LP aldım. Ben bir gariplik olduğunu düşündüm ya da sıralı maçlarımın çoğu Win olduğu için de olabilir. Sizin görüşleriniz nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
yerlestirme maclarinda o lpleri vermesi gayet normal. sonucta 5 macta plat1 baslayabiliyorsun. bayagidir oynamiyorum belki plat1'den yukarisini da baslatiyor olabilir. yerlestirmenin disinda da iyi bir mmr'a sahipsen 40lp civari vermesi de gayet normal.

Oynayın la oynayın
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yerlestirme maclarinda o lpleri vermesi gayet normal. sonucta 5 macta plat1 baslayabiliyorsun. bayagidir oynamiyorum belki plat1'den yukarisini da baslatiyor olabilir. yerlestirmenin disinda da iyi bir mmr'a sahipsen 40lp civari vermesi de gayet normal.
mmr iyi ve hesaptaki ilk ranked maç gümüş 1 olmasına şaşırdım ama verdiği lp eloya göre bir tık fazla 76 lp, yanıtınız için sağolun

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam mmr iyiyse genelde plattan başlatır lose alırsanız gümüş başlatır bendede olmuştu

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam Düşük ranklarda çok Lp Veriyor marka artık baktı kimse bronzdan gold'dan çıkamıyor plata kadar 5 oyunda çıkabiliyorsun

Oynayın la oynayın
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
5 adet mmr maçı kısaca normal game oynaman gerek kda'nın 15 üzerinde olması ve s+ vs alman gerekiyor 5 adet normal oyunda öbür türlü plat başlatmıyor gold2 civarlarında başlarsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
mmr ın belirlenesiye kadar yüksek vermesi normal

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
freshlerde daha önce ranked atılmadığı için normal eğer ki 5 tanede mmr game atarsan silver yerine gold başlarsın

Üye
2 HİZMET YILI
Kanka unranked dediğimiz zaman ve normal oyunların çoğu win ise gayet normaldir.iyi oyunlar dilerim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
normal knk bi süre daha devam eder win rate düşürmezsen daha uzun sürer

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
fresh hesaba çok lp gelir eğer oyun kaybetmessen dahada artar

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
knk normal sıralıda iyi oynadıysan yazılım seni zaten rank maçında zorlar ama lose alıysan çoğunlukla demir bile başlarsın oyuna

Üye
2 HİZMET YILI
Aşağı yukarı ilk 10 maç civarı fazla veriyor gayet normal.oyun oynadıkça lp ler normalleşmeye başlıyor.Drumu fırsat bil ilk maçlarını tryhard winlemeye çalış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...