4 Ara 2022 #1 aftirmin yone falan oynuyom iste :o Seçkin Üye Katılım 27 Tem 2022 Mesajlar 395 Tepki puanı 37 Ödüller 4 Yaş 25 Sosyal 3 HİZMET YILI arkadaşlar lol lpreborn hilesinde game ping ne işe yarıyor onu kaç yapmalıyım oyundaki ping mi o eğer öyleyse oyundaki pingim 3 ms ne yapmalıyım
arkadaşlar lol lpreborn hilesinde game ping ne işe yarıyor onu kaç yapmalıyım oyundaki ping mi o eğer öyleyse oyundaki pingim 3 ms ne yapmalıyım
Çözüm U U uhpep 4 Ara 2022 Ortalama ping değerinle aynı seviyede yapabilirsin bu değeri predic ve skill atma hızı daha iyi olacaktır.
Ortalama ping değerinle aynı seviyede yapabilirsin bu değeri predic ve skill atma hızı daha iyi olacaktır.
4 Ara 2022 #2 zensserhat Z Onaylı Üye Katılım 11 Haz 2022 Mesajlar 63 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 25 4 HİZMET YILI script oyundaki pingine göre komut yollar oyundaki pingini seçeceksin Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Ara 2022 Konuyu başlatan #3 aftirmin yone falan oynuyom iste :o Seçkin Üye Katılım 27 Tem 2022 Mesajlar 395 Tepki puanı 37 Ödüller 4 Yaş 25 Sosyal 3 HİZMET YILI zensserhat' Alıntı: script oyundaki pingine göre komut yollar oyundaki pingini seçeceksin Genişletmek için tıklayın ... oyundaki pingim 3-4 arası kanka ne yapayım orayı minimum 10 Oyla 0 Olumsuz oyla
zensserhat' Alıntı: script oyundaki pingine göre komut yollar oyundaki pingini seçeceksin Genişletmek için tıklayın ... oyundaki pingim 3-4 arası kanka ne yapayım orayı minimum 10
4 Ara 2022 #4 ibrahimsmsk Onaylı Üye Katılım 11 Eki 2021 Mesajlar 51 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 25 4 HİZMET YILI aftirmin' Alıntı: oyundaki pingim 3-4 arası kanka ne yapayım orayı minimum 10 Genişletmek için tıklayın ... mininmum 10 ıse on yapıcaksın soyle eger pıng 10 uzerıne cıkıyorsa gıbı dusun Oyla 0 Olumsuz oyla
aftirmin' Alıntı: oyundaki pingim 3-4 arası kanka ne yapayım orayı minimum 10 Genişletmek için tıklayın ... mininmum 10 ıse on yapıcaksın soyle eger pıng 10 uzerıne cıkıyorsa gıbı dusun
4 Ara 2022 #5 GerginHileci G Üye Katılım 4 Ara 2022 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 27 3 HİZMET YILI bende oyundayken drop yiyorum drop yedikce oyundan soguyorum bu çaresini bulursanız yazarmısınız banada konuyu takip ediyorum yakından Oyla 0 Olumsuz oyla
bende oyundayken drop yiyorum drop yedikce oyundan soguyorum bu çaresini bulursanız yazarmısınız banada konuyu takip ediyorum yakından
4 Ara 2022 Yasaklandı #6 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Ortalama ping değerinle aynı seviyede yapabilirsin bu değeri predic ve skill atma hızı daha iyi olacaktır. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Ortalama ping değerinle aynı seviyede yapabilirsin bu değeri predic ve skill atma hızı daha iyi olacaktır.