Çözüldü LoL LPReborn için ADC config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Adc mainim, buna uygun config var mı? Varsa link atar mısınız? Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ban atmıyor 3 gündür oynuyorum ayrıca konu dışı gereksiz yorum yapma kanka ya :)
Post automatically merged:

Kanka bazı durumlarda titreme yapıyor o yüzden istemiştim :(
Orbwalker ayarlarından windup delay, farm delay gibi değerleri arttırın titremeyi önemli ölçüde azaltır. Ping ayarınıda mevcut oyun pinginizden 10-15 yüksek yapın. Evadeyi only dangerous key de kullanmanız mantıklı böylelikle kritik durumlarda dodge atar ve kitenizi bölmez ve saçma titreme sorunlarıyla karşılaşmazsınız. Hatta eğitim amaçlı olarak sadece drawları açıp evadeyi kullanmanız bile sizi oyun bilgisi olarak geliştirir.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Çözüm
caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Orbwalker ayarlarından windup delay, farm delay gibi değerleri arttırın titremeyi önemli ölçüde azaltır. Ping ayarınıda mevcut oyun pinginizden 10-15 yüksek yapın. Evadeyi only dangerous key de kullanmanız mantıklı böylelikle kritik durumlarda dodge atar ve kitenizi bölmez ve saçma titreme sorunlarıyla karşılaşmazsınız. Hatta eğitim amaçlı olarak sadece drawları açıp evadeyi kullanmanız bile sizi oyun bilgisi olarak geliştirir.
Bilgilendirme için sağol kanka dikkat edicem dediklerine.

kanka adc ile bi yere kadar taşırsın. mecbur solo veya mid hero secmen gerek
Öyle ama adc'den vazgeçemiyorum :(

Hocam selamlar, Şu anda LPReborn adına yapılmış bir config bulunmamaktadır ilerde kullanıcılar kendi configlerini yayınlayabilirler beklemede kalın o sırada windsharp için yapılmış config muhtemelen çalışacaktır isterseniz eski configinizi kopyalayıp deneyebilirsiniz.

https://memoryhackers.org/konular/w...ript-config-guncellendi-v7-12-05-2021.180830/
Tamamdır teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...