LoL maç esnasında oyunun donma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
AMD 6700XT ekran kartım, Intel 12100F işlemcim var. WSReborn'dan önce mi sonra mı tam olarak hatırlayamıyorum, ara sıra maç esnasında donma yaşıyorum. Alt Tab yaparsam düzeliyor yoksa düzelmiyor. Konuyla alakalı bilgisi olan var mı? Sürücülerim güncel.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dostum tam emin değilim ama şu 64 bit olayına bakabilirsin her zaman güzel çalışmıyor

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
güncelse sistemin 64 bitse oyunu kaldırıp yüklemeyi deneyebilirsin olmadı format ama ekran kartı güncelliği önemli birde virüs taraması yapabilirsin nolur nolmaz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Pc çok ısınıyor ondan donuyor olabilir pc ısısını kontrol et derim programlar var onun için

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bugün aynı sıkıntıdan muzdariptim, istemciyi komple sildim ve yeniden yükledim donma sorunu ortadan kalktı.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bende de aynı sıkıntı vardı. Çerçevesiz DX9 alarak çözebildim. İşe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bende de aynı sıkıntı vardı. Çerçevesiz DX9 alarak çözebildim. İşe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum.
Denedim malesef işe yaramadı
Post automatically merged:

Pc çok ısınıyor ondan donuyor olabilir pc ısısını kontrol et derim programlar var onun için
4 Fan var lolde zaten ekran kartı %10 ile çalışıyor işlemcide aynı şekilde ısı problemim yok

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bağlantıdan kaynaklı bir şeydir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyun esnasında Görev yöneticisinden cpu ve bellek olarak işlem hacmi olan uygulama program vs oldugunu kontrol et

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
detaylı virüs taraması yapman lazım anormal bi durum var belli ki

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Windos 10 pek fazla oyunu kaldırmaz hafıza veya ekran kartı düşük fbs olursa donma olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
AMD 6700XT ekran kartım, Intel 12100F işlemcim var. WSReborn'dan önce mi sonra mı tam olarak hatırlayamıyorum, ara sıra maç esnasında donma yaşıyorum. Alt Tab yaparsam düzeliyor yoksa düzelmiyor. Konuyla alakalı bilgisi olan var mı? Sürücülerim güncel.
Garip biraz ama bi güvenliğiniden emin olmalısın bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
monitör ile alakalı bir problem olabilir mi? Arkadaşın da lol de ekranında çizik çıkıyordu. Monitörü değiştirdi düzeldi.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka bilgisayarın aşırı ısınıyor afterburner yada drogon center ile dene bakalım sıcaklık kaç olacak

Üye
3 HİZMET YILI
grafikleri düsürmeni öneririm veya arkaplandaki uygulamaları kapatmanı öneririrm veya duvar kagıdı nı komple bi renk yapmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...