Onaylı Üye
Denedim malesef işe yaramadıBende de aynı sıkıntı vardı. Çerçevesiz DX9 alarak çözebildim. İşe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum.
4 Fan var lolde zaten ekran kartı %10 ile çalışıyor işlemcide aynı şekilde ısı problemim yokPc çok ısınıyor ondan donuyor olabilir pc ısısını kontrol et derim programlar var onun için
Senin sandığın gibi bi donma değil amd 6700xt ekran kartı var diyorum 3060 muadiliWindos 10 pek fazla oyunu kaldırmaz hafıza veya ekran kartı düşük fbs olursa donma olur
Garip biraz ama bi güvenliğiniden emin olmalısın benceAMD 6700XT ekran kartım, Intel 12100F işlemcim var. WSReborn'dan önce mi sonra mı tam olarak hatırlayamıyorum, ara sıra maç esnasında donma yaşıyorum. Alt Tab yaparsam düzeliyor yoksa düzelmiyor. Konuyla alakalı bilgisi olan var mı? Sürücülerim güncel.
grafikleri düsürmeni öneririm veya arkaplandaki uygulamaları kapatmanı öneririrm veya duvar kagıdı nı komple bi renk yapmanı öneririmAMD 6700XT ekran kartım, Intel 12100F işlemcim var. WSReborn'dan önce mi sonra mı tam olarak hatırlayamıyorum, ara sıra maç esnasında donma yaşıyorum. Alt Tab yaparsam düzeliyor yoksa düzelmiyor. Konuyla alakalı bilgisi olan var mı? Sürücülerim güncel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?