LoL maç nasıl kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Vayne tercih edebilirsin, taşıma potansiyeli de yüksek olduğundan scriptle canavara döner maçlar

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ganklerden rahatsızsan euw trden farklı değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Script kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?

Ekli dosyayı görüntüle 77253

Aslında SUP oynayacağım en son lane mid alıyorum lanede winlesem bile adamlar art arda gang geliyor ve benim jg gang gelmiyor artık kanser oldum TR serverindeyim TR serverinde oynamam lazım ama başka EU da karakter olan hesabım yok nasıl ben bu bronz Silver'lerin elinden kurtulurum.
1 tane tank pre çözer gibi derdini knka

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
duo gir knk anca öyle kazanabilrsin sc duo bul kendine

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yanına pre bul veya oyun bilgini ilerlet

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
güzel oynayabildiğin lanei seç ve güzel oynayabildiğin karakterleri al

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
lolü yıllardır oynuyosan aşağı yukarı her heroyu oynamıssındır metayı cok sıkı takip etmen lazım metaya giren ne hero olursa olsun al hemen alıştır eline onları oynayarak çok rahat ilerleyebileceğini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
jg oynayabilirsin onun dışında kulelere ejderlere önem verirsen kazanırsın basitçe

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bro taşıyabilen şampiyon alıp laneyi kazan diğer koridorlara roam at kuleleri almaya çalış ejderleri al

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka mantıklı oyna fazla tf girme farm yap ve güzel taşıyan bir çar al kazanırsın.

Üye
3 HİZMET YILI
ne kadar kırk çar varsa oyna
Post automatically merged:

Sett dari garen nasus gibi top lane çarları

shaco rammus master gibi jg çarları

yani kısaca şerefini felan bi kenara bırakıcan elo köpreği olucan lig kasmak için

Üye
3 HİZMET YILI
Script kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?

Aslında SUP oynayacağım en son lane mid alıyorum lanede winlesem bile adamlar art arda gang geliyor ve benim jg gang gelmiyor artık kanser oldum TR serverindeyim TR serverinde oynamam lazım ama başka EU da karakter olan hesabım yok nasıl ben bu bronz Silver'lerin elinden kurtulurum.
senna banlanırsa napcan ben mesela her maç diana senna banlarım :)

senna banlanırsa napcan ben mesela her maç diana senna bnalarım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
lol de maç sustur all yazarak önüne bakarak kazanılır kimseyi takmıycaksın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ayrık ittirerek taşıyabilen şampiyonlar oyna trundle, nasus, yorick ve ayrık ittirirken takımına önemli callar vermen lazım ben bottayken baron alın bana 3 kişi gelcek 4v2 rahat oynarsınız dersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
en manntıklısı kendin taşıyabilecek şampiyon oynamak helede düşük elolarda öyle gerekiyor başka şansın olmuyor çünki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...