LoL maç nasıl kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Script kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?

Ekli dosyayı görüntüle 77253

Aslında SUP oynayacağım en son lane mid alıyorum lanede winlesem bile adamlar art arda gang geliyor ve benim jg gang gelmiyor artık kanser oldum TR serverindeyim TR serverinde oynamam lazım ama başka EU da karakter olan hesabım yok nasıl ben bu bronz Silver'lerin elinden kurtulurum.
güzel bir takım arkadaşı bulman lazım, jg main veya adc main olursa çok daha iyi oynamaya başlarsın diye düşünüyorum.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben eskiden challengera kadar çıkmıştım yaptıgım tek şey kesinlikle mid mage olup top bot full roam oynayıp oyunu domine etmekti

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Daha scriptle oynamaya yatkın karakterler tercih edebilirsin. Videolar izleyerek makro bilgini geliştirmen de yardımcı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Karakteri değil oyunu öğrenmek gerek. Adamları geri düşürüp seninkileri de kastırman gerek. 10 maçtan 1 tanesini taşısan uzun vadede %60 win rate'in oluyor. Kalan maçlarda ise takıma ayak uydurduğunu farz ediyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
orman iyidir bence ama master yi gibi yasuo gibi karekterler alabilirsin bide takiminda rolü önemli herkes öldüğünde sana kule alti 3-4 kişi girerler takim kötüyse kesin girerler çok yaşadim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Script kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?

Ekli dosyayı görüntüle 77253

Aslında SUP oynayacağım en son lane mid alıyorum lanede winlesem bile adamlar art arda gang geliyor ve benim jg gang gelmiyor artık kanser oldum TR serverindeyim TR serverinde oynamam lazım ama başka EU da karakter olan hesabım yok nasıl ben bu bronz Silver'lerin elinden kurtulurum.
kanka sup değil de solo mid falan oyna ayrık iitrme yap kazanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Your main problem is that you are trying to win the game on your own, but the league is a team game, try to play constantly as a team, because no scripts will help you win games in solo

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sc kullanıyorsan yanına bi pre bulmanı tavsiye ederim ve ya da ormana felan koy en kötü ihtimal ise mide koy sürekli roam atabilecek bi arkadaşın olsun. takım toxiclerine maruz kalıyorsan takım sohbeti kapatmanı tavsiye ederim all chatten de zorbalanıyorsan hiç chatleşme aç müziğini bak keyfine mentalin yerinde olursa supportluğunu o kadar güzel yaparsın o zaman da win hayırlı olsun gold

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
orman oynayıp tüm takımı taşıyabilirsin, üst oynayıp split yapıp takım arkadaslarınında 4 kişi diğer lanelerden kule açmasını sağlman gerekir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
irelia yone yasuo veigar sylas oyna veya top oynayıp ayrık ittiren çarlar al illaoi falan oynayabilirsin. illaoinin tüm olayı e tutturmak sende de script var zaten

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka kogmaw twitch vayne gibi çarlar oynaman lazım senna gibi bir karakterin maçı taşıması imkansız gibi bir şey

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
oynadığın laneyi en iyi şekilde değerlendirmek takıma yardımcı olmak ve tr de oynuyorsan herkezi mutelemek

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bro ya script kullanıcaksın ya da videolar izleyerek otplerden kombo öğreniceksin başka açıklaması yok bence ve düzgün bir pre lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyunda ne kadar iyi oynarsan oyna takım arkadaşların kazanmak istemezse oyunu kazanamazsın. Öncelikle ne kadar iyi oynarsan oyna her maçı kazanamayacağını bilmen gerekiyor. Ama silver gold gibi düşük liglerde oyuna büyük ölçüde etki etmek mümkün. Metanın güçlü şampiyonlarından senin de iyi oynayabildiklerini seçmelisin. Bu şampiyonlara yeteri kadar alışıp dereceli oyuna girdiğinde altın kural olan herkesi susturma işlemini yapmalısın. Oyunda yazı yazdığın an kaybedersin. Farmını iyi yapıp global görevlere önem göstermelisin(Ejder,alamet, baron). Bunları yaptığın sürece oyun kaliten artacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Dostum oyunun en önemli koridoru orman ve jungledir bu 2 si feed olunca oyun tamamen bitmiş oluyor tercihen orman oyna herşeyi doğru zamanda yaparsan büyük ihtimalle alırsınız ama tüm takımın feedse onada yapacak bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...