LoL maç nasıl kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyun bilgisi olan bir duo ile girersen kolay kazanılıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
seninle aynı fikirdeyim bende o kadar soğudum ki.. :/

Web Design and Dev
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Duo gir. Arkadaşın yoksa mid veya top u kimseye salma.

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka takım arkadaşı bulsan iyi olur 2 script daha kolay yükselirsiniz , tek oynayarak kazanmak istiyorsan taşıma kapasitesi yüksek şampiyonlar seçmelisin önerimi sorucak olursan vayne derim, iyi oyunlar :peepoRun:

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Script kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?

Ekli dosyayı görüntüle 77253

Aslında SUP oynayacağım en son lane mid alıyorum lanede winlesem bile adamlar art arda gang geliyor ve benim jg gang gelmiyor artık kanser oldum TR serverindeyim TR serverinde oynamam lazım ama başka EU da karakter olan hesabım yok nasıl ben bu bronz Silver'lerin elinden kurtulurum.
Pre bul bi tane lulu oynat sende jinx kog maw al her türlü cikarsi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Script kullanıyorum güzelde oynuyorum ama 1 hafta içinde ölüp dirilip silver 5 e getirdim ama takımıma gelenlerin çoğu sorunlu olduğu için maçda güzel oynamama rağmen lose alıyorum artık oyun oynayasım kalmıyor sizce ne yapmalıyım?

Aslında SUP oynayacağım en son lane mid alıyorum lanede winlesem bile adamlar art arda gang geliyor ve benim jg gang gelmiyor artık kanser oldum TR serverindeyim TR serverinde oynamam lazım ama başka EU da karakter olan hesabım yok nasıl ben bu bronz Silver'lerin elinden kurtulurum.
feedlemeyerek böyle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Sağlam prelerle girmeyi dene, ayriyetten taşıma potansiyeli yüksek herolar al. Irelia Olaf Trundle Volibear vb.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kendine duo bul ve metada güçlü olan heroları oynarsan cıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Öncelik Olarak Meta karakterleri Oynayarak Şuan Tank Metası Dediğimiz Metadayız S+ Şampiyonlara En çok kazanma oranı olan champlara bakarak ve seçtigin 3 yada daha fazla karakteri sürekli ve en iyi şekilde oynayarak oyun ve harita bilgini yükselterek maçlarını kazanabilirsin

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kardeşim en iyi yapacağın şey takım arkadaşı almak yanına hiçbir şekilde daha türlü çözemezsin hiçbir karakterle 1'e 9 atamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kankam hile de bi yere kadar ama takımının olması şart oyunda çok fazla troll ve oynamayı bilmeyen oyuncu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...