Lol main hesapta hata veriyor ama diğer hesaplara bağlanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
LoL main hesabıma girerken LoL'de ismim <unknown player> diye gözüküyor ve hiçbir menü yüklenmiyor. ama diğer lol hesaplarıma girince direk bağlanıyor. sebebi ne olabilir?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hesabınız kalıcı olarak banlanmış.

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
sc açtın mı dayı ? açmadım diyosan ticket at ama açtıysan red yersin

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
olm takdir seviyem 4 tü. ve %64 winratem filan vardı. ve hiçbir oyun feedlemedim. hiç bi oyunda sürekli küfürde etmedim. bide ban yesem. ban yedin demesi lazım. player unkown nedir lan? o hesapta 2m yasuo kastım günde 18 sat oynuyordum o kadar emek verdim ya.
Bug falan olmuştur, kendi kendine geçer belki bir süre sonra. Ben de yaşamıştım bi ara düzeldi kendiliğinden.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bug falan olmuştur, kendi kendine geçer belki bir süre sonra. Ben de yaşamıştım bi ara düzeldi kendiliğinden.
dün gece başka pc den girip sonra kendi pc emden girince hesaba girmişti düzelmişti ve ban yememişim takdir seviyesi hala 4 tü ve oyun menüleri açıktı. ama sabah tekrar girdiğimde gene aynı hatayı vermeye başladı ve şuan başka pc den girmekte işe yaramadı bug hala devam ediyor 🤔

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bug oluyor bazen aynısını yaşadım

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bug oluyor bazen aynısını yaşadım
bug 3 gündür devam ediyor ama. 3 gündür deniyom giremedim. sadece 1 defa gece 1 de girebildim ama sabah tekrar girince gene aynı bug ve hiç düzelmiyo

Hesabınız kalıcı olarak banlanmış.
aga hesaba dün gece 12 de bağlandı ve girebildim. takdir seviyem 4 tü ve oyun menüleri açıktı.. sonra sabah tekrar hesaba girdim gene aynı hatayı vermeye başladı

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
benim main hesapta da aynı şekilde hata veriyor ve 5 aydır giriş yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...