Seçkin Üye
LoL main hesabıma girerken LoL'de ismim <unknown player> diye gözüküyor ve hiçbir menü yüklenmiyor. ama diğer lol hesaplarıma girince direk bağlanıyor. sebebi ne olabilir?
Bug falan olmuştur, kendi kendine geçer belki bir süre sonra. Ben de yaşamıştım bi ara düzeldi kendiliğinden.olm takdir seviyem 4 tü. ve %64 winratem filan vardı. ve hiçbir oyun feedlemedim. hiç bi oyunda sürekli küfürde etmedim. bide ban yesem. ban yedin demesi lazım. player unkown nedir lan? o hesapta 2m yasuo kastım günde 18 sat oynuyordum o kadar emek verdim ya.
dün gece başka pc den girip sonra kendi pc emden girince hesaba girmişti düzelmişti ve ban yememişim takdir seviyesi hala 4 tü ve oyun menüleri açıktı. ama sabah tekrar girdiğimde gene aynı hatayı vermeye başladı ve şuan başka pc den girmekte işe yaramadı bug hala devam ediyorBug falan olmuştur, kendi kendine geçer belki bir süre sonra. Ben de yaşamıştım bi ara düzeldi kendiliğinden.
bug 3 gündür devam ediyor ama. 3 gündür deniyom giremedim. sadece 1 defa gece 1 de girebildim ama sabah tekrar girince gene aynı bug ve hiç düzelmiyoBug oluyor bazen aynısını yaşadım
aga hesaba dün gece 12 de bağlandı ve girebildim. takdir seviyem 4 tü ve oyun menüleri açıktı.. sonra sabah tekrar hesaba girdim gene aynı hatayı vermeye başladıHesabınız kalıcı olarak banlanmış.