Lol mekanik gerektirmeyen hero önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Master en easy karakter sadece r ac ve sag click yap bu kadar jungle oyna

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben oyundan çok anlamıyorum ama kendimi mekanik olarak sürekli geliştirmeye çalışıyorum. 1 sene önce bir trafik kazası geçirdim ve kolumda bir rahatsızlık oluştu. İdare etsemde eskisi gibi mouse kontrolu yapamıyorum. İyileşme sürecinde mekanik gerektirmeyen başka herolar denemek istiyorum. Bir öneriniz var mı?
Master Yi, Pantheon, Tryndamere, Mundo, Garen, Nasus, Sett, Warwick, Annie, Tristana, Lulu diğer çarlara göre daha az yetenek isteyen şampiyonlar. Tabii makro oyunda her şampiyonda iyi olman gerekecek.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
80k yuumi mainim arkada csgo oynuyorum tavsiye ederim ama derecelide denemeyin söverler

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
master yi ormanda olabilir garen ve yuumi de basit herolar

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Lux veya Morgana tercih edilebilir kardeşim. Geçmiş olsun tekrar

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben oyundan çok anlamıyorum ama kendimi mekanik olarak sürekli geliştirmeye çalışıyorum. 1 sene önce bir trafik kazası geçirdim ve kolumda bir rahatsızlık oluştu. İdare etsemde eskisi gibi mouse kontrolu yapamıyorum. İyileşme sürecinde mekanik gerektirmeyen başka herolar denemek istiyorum. Bir öneriniz var mı?
garen ve tryndamire bence

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bence aga en iyisi garen hem tank hem hasarı var masterda zamanlama lazım nasusda düşersen sıkıntı çıkar en iyisi garen

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
allah şifa versin kardeşim öncelikle master yummy senin için bayağı ideal olabilir veya daha kolay birşey istiyorsan garen deniyebilirsin tekrardan çok geçmiş olsun sıkma canını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...