Mordekaiser çok güçlüdür. İyi farm yaparsan kazandırır ve gank yediğinde ultine bir kişiyi alıp kesebilirsin.Merhaba arkadaşlar, elom Silver 1. karşıma ortalama Gold ve Platin oyuncular geliyor. Jungle ve top oynuyorum. Jungle ve topta maçı tek sırtlayabilecek, beni Platine kadar taşıyabilecek şampiyonlar nedir metada olan?
Urgotta çok güçlü silver eloda maç taşır oynaması kolay flas e ile kombo yapabilirsin biraz kasarsan 2v1 rahatça kazanır.Merhaba arkadaşlar, elom Silver 1. karşıma ortalama Gold ve Platin oyuncular geliyor. Jungle ve top oynuyorum. Jungle ve topta maçı tek sırtlayabilecek, beni Platine kadar taşıyabilecek şampiyonlar nedir metada olan?
Gangplank oynanir saglam car bide kastimi rahat tasir maciMerhaba arkadaşlar, elom Silver 1. karşıma ortalama Gold ve Platin oyuncular geliyor. Jungle ve top oynuyorum. Jungle ve topta maçı tek sırtlayabilecek, beni Platine kadar taşıyabilecek şampiyonlar nedir metada olan?
Jung için jarvan olabilirMerhaba arkadaşlar, elom Silver 1. karşıma ortalama Gold ve Platin oyuncular geliyor. Jungle ve top oynuyorum. Jungle ve topta maçı tek sırtlayabilecek, beni Platine kadar taşıyabilecek şampiyonlar nedir metada olan?