LoL metada olan top ve orman şampiyonu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İyi orman kasarsan wukong war warwick var top için seet olabilir yada garen falan

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Üst koridor (Jax Camille) Orman (Jarvan Kindred)

Üye
3 HİZMET YILI
metanın değişmez kralı 50 kere nerf yiyip hala tek atan tabiki master yiii

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
top lanede şu an mundo ve malphite aşırı güçlü bence takımın iyi olduğu zaman durdurlamıyosun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çoğu arkadaşın söylediği karakterlerin taşıma potansiyeli yok carry olmayan şampiyonla nasıl maç taşıyacaksınız ?
Oyun stiline göre ormanda Lee sin, Kindred, Hecarim, Jarvan gibi karakterler oynayabilirsin bunlar şuan meta
Lee sin ile karşı ormancıyı takip ederek harikalar yaratabilirsin çünkü birebirde ormanda kesebilen karakter yok
Kindred ejderleri ve vadiyi çok rahat bir şekilde alabiliyor başarılı gankler atamasan bile temponu kaybetmezsen vadi alırsan koridorda oynayan oyunculardan daha yüksek altın kasabilirsin vadi ile plate falan alırsan çar çok hızlı patlama gücüne ulaşıyor dakika 10 da herkesi tekliyor gibi gibi bunları deneyebilirsin
Top lane için şunu söyleyeyim TF Blade ne oynuyorsa onu oyna ben ondan feyz alarak jax oynayarak yüksek kümelere çıktım ama sana uymazsa
Jax, Jayce, İrelia, Camille, duruma göre bu şampiyonlar oyun taşıyabilir rakibini koridorda ezikden sonra alamet alıp 2 kule açıp karşı ormana girersin orman canavalarını kesersin veya oyunu biraz daha açar mid bot kulesine yürürsün ejder alırsın eğer oyun bilgin varsa söylediğim şeylerle rahatça elmas master olabilirsin scdeki infoyu kullanarak

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
metaya göre ormancı olarak vi amumu jarvan
benim kendi önerim kindred graves (sc)

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
top lane jax fiora morde shen
Jungle lee sin jarvan ve wukong hecarim

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
topda dairus jungle da viego ikside meta da dairus da onlyy cc modunu açmanı oneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, elom Silver 1. karşıma ortalama Gold ve Platin oyuncular geliyor. Jungle ve top oynuyorum. Jungle ve topta maçı tek sırtlayabilecek, beni Platine kadar taşıyabilecek şampiyonlar nedir metada olan?
kanka rengarla çok kolay çıkılır dediğin elolardan tavsiyemdir ama bi tık oyunu biliceksin işte

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
master yi alıp adam gibi kasılırsan 5 tank olsun yine winlersin maçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...