Seçkin Üye
knka kullanmanı tavsiye etmem direkt banlıyorlar çok anlamsız bi şekilde hiçbir + sı ykoken..
forumda hile var dostum onaylı üye olman gerkeli fakatlınk atabılırmsın
Post automatically merged:
varsa lınk atabılırmısın
Zaten bir + olması önemli değildi hoşuma gidiyodu yeni çıkan skinleri denemek güzel oluyodu ama artık yokknka kullanmanı tavsiye etmem direkt banlıyorlar çok anlamsız bi şekilde hiçbir + sı ykoken..
bende onu diyorum dostum zaten hani + su neden banlıyorlar bende kullanıyordum fakat bi açıklama yaptılar yok banlıcaz asıcaz kesicez tarzıZaten bir + olması önemli değildi hoşuma gidiyodu yeni çıkan skinleri denemek güzel oluyodu ama artık yok
Pardon hocam yanlış anlamışım ama cidden çok saçma bi +sı yoktu kibende onu diyorum dostum zaten hani + su neden banlıyorlar bende kullanıyordum fakat bi açıklama yaptılar yok banlıcaz asıcaz kesicez tarzıondan beri kullanmıyorum
![]()
Biliyorum hocam hatta ordaki hesap var bütün skinleri olan ama 200 ping de oynanmıyor Yoksa çok eskiden beridir var 9999999rp olduğu zamandanonayı nasıl aalcam?
pbe server var ordan gır butun skıllerı acabılıyorsun gunluk galıbıyet gıbı 3 bın rp verıyor
kesinlikle katılıoyrum :/Pardon hocam yanlış anlamışım ama cidden çok saçma bi +sı yoktu ki
Biliyorum hocam hatta ordaki hesap var bütün skinleri olan ama 200 ping de oynanmıyor
eger içinde bir his kalmamasını ıstıyorsan ac bıır hesap denemek acmak ıstedıgın heroları alıp deneki hevesin kalmasın en iyisi böyleVar ama hocam banlıyorlar seri biçimde
Anlamadım gitti eskiden oynuyodum lol skinle
Sağol hocam bilgi için zaten kullanmamaya karar verdim yalan olmasın hesap
evet 50 yorum kasman yeterli olucaktır dostum50 yorum yapınca kesınle oluyor yanı
her turlu yakalınıyorsun yanı![]()
saglık olsun hevesımı alırısz sıkıntı uok neyse kolay gelsın tşkler