Lol modlar ne zaman gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar urf veya diğer modlar ne zaman gelecek bilgisi olan aydıınlatabilir mi?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Urf gelmeyecek diye biliyorum riot'un twitt'i mi ne vardı bu konu ile alakalı diğer modlarda yazın ortasına doğru gelir diye düşünüyorum

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
16 Şub 2023

Herkese selam! Ben Riot Cadmus, Oyun Modları Ekibi'nin yeni ürün yöneticisiyim.

Modların durumu hakkındaki
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu yana epey geçti ve dürüst olmak gerekirse... o zamandan beri ÇOK şey oldu. O yüzden bu fırsatı değerlendirip size nelerin değiştiğinden bahsetmek ve hazır konuya girmişken 2023 ve ötesinde sizi nelerin beklediğine değinmek istiyoruz!

Yeni Modumuz​

Riot Brightmoon ve Meddler, birkaç hafta önce iki kişilik dört takımdan oluşan yeni modumuzu duyurmuştu. Biz de burada detaylarını paylaşacağız. Yeni modumuzun adı... Daha Belli Değil Ama Olunca Söyleriz.

Yukarıda da değindiğimiz gibi ekibimizin hedeflerinden biri hem Sihirdar Vadisi'nin hem de temel LoL deneyiminin ötesinde farklı oynanışlar keşfetmek. Yeni moddaki hedeflerimiz şu şekilde:

• Oyuncuların kısa süre içinde şampiyon çatışmalarına girebilmesini sağlamak
  • Şampiyonlara yönelik kişiselleştirme seçeneklerini geleneksel LoL deneyiminin ötesine taşımak
  • Dirilmek için beklenen veya sinir bozucu bir oyunda mahsur kalınan süreyi en aza indirmek
Karşınızda iki kişilik dört takımın birkaç tur boyunca ikişer ikişer birbirleriyle kapıştığı yeni modumuz! Bu modda şampiyonlar oyun ilerledikçe güçlenecek, eşya kazanacak, seviye atlayacak ve çatışma turlarının arasında eklenti adını verdiğimiz özel güçler elde edecek. Belli sayıda turu kaybeden takımlar elenecek ve hemen yeniden sıraya girebilecek. Bu size bir yerlerden tanıdık geliyorsa ilham kaynağımız olan TFT'nin Muhteşem İkili modunu oynamış olabilirsiniz. Bu mod da ona benziyor ama LoL dokunuşuna sahip.

Oyuna gelen son moddan bu yana epey zaman geçtiğinin ve daha fazla ayrıntı duymak istediğinizin farkındayız. Ne yazık ki sürekli değişiklikler yaptığımız için "Bu kesin böyle olacak," diyebildiğimiz pek fazla detay yok. Yine de eklentilerin LoL versiyonuna yönelik ilk düşüncelerimizi kısaca paylaşmak istiyoruz. Ancak bunların nihai olmadığını ve değişebileceğini unutmayın. Anlaştık mı? Güzel.

Dönüşümlü Oyun Modları (URF, RURF, Ulti Büyü Kitabı, Birimiz Hepimiz İçin)​

Makalenin başında belirttiğimiz gibi şu anda yeni modu yaz mevsiminde sizinle buluşturmak için durmak bilmeden çalışıyoruz. Bu nedenle mevcut modlarımıza yönelik desteğimize ara vermemiz gerekiyor. Normalde oyun değiştikçe modları söz konusu değişikliklere göre güncelliyoruz. Yeni veya güncellenmiş şampiyon ya da eşyalardan tutun oyuncuların görmediği yazılım değişikliklerine kadar her şeyi bu modlara yansıtmamız gerekiyor. Bu da ekibimizin büyük bir efor ve zaman harcamasını gerektiriyor. Şu andaysa yeni bir modu en kısa süre içinde sizinle buluşturmanın çok daha önemli olduğunu düşünüyoruz.

Görüşmek Üzere​

Şu anda odağımızda iki kişilik takımların kapıştığı yeni modumuzu çıkarmak var ancak bununla kalmak istemiyoruz. İlerleyen zamanlarda daha deneysel bir yaklaşım benimsemeyi düşünüyoruz. Her şeyi hayata geçirmemiz mümkün olmayabilir ancak LoL'ün farklı şekillerde oynanabilen bir oyun olduğunu düşünmeniz ve "İşte benim MOBA modum bu!" diyebileceğiniz bir mod bulmanız için elimizden geleni yapacağız. Bu keşif yolculuğuna hep birlikte çıkacağımız için çok heyecanlıyız. Umarız gelecekteki yeni League of Legends modları için siz de bizim kadar heyecanlısınızdır!

Bu mod yazın çıkana kadar URF gbi modları tekrar getirmeyeceğimizi bilmenizi isteriz
Yani kankas urf gelmeyecek yeni mod haziranda dediler daha onda da tık yok çalışmalar var yeni mod eğlenceli olursa onu oynarız ama urfu unutun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yakın bi zamanda gelir oyuncu kaybetmeye başladığı zaman getirmeye başlarlar büyük ihtimalle

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
biran önce gelmesi gerekiyor aram e girll olduk

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
urf gelmicek diye açıklama yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
açıklama yaptılar galiba

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yazın gelebilir, keşke birimiz hepimiz için gelse

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
reis bunu genelde kimse bilemez, zaten riot geleceği zaman açıklama yapıyor.

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bilmiyorum da. Urf gelmeyecek diye bir açıklama yapmışlardı. Gelmiyorsa niye oynuyoruz ki oyunu :pkicat:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
urf gelmicek diye açıklama yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hepimiz birimiz birimiz hepimiz modu gelsin bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Urf modu kadar harika bir mod bilmiyorum ben yahu...

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Lolde adam akıllı eğlence kaynağımızı da vermiyorlar ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...