LoL mouse imleci yanlış ve yavaş ilerliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bilgisayarıma laptop mouse taktığım zaman Chrome'da ve masaüstünde gezerken sorunsuz çalışıyor, istediğim yere götürüp tıklayabiliyorum imleci. Fakat LoL'e girdiğimde diyelim ki 10 cm sağa tıklayacağım. Mouse'yi ona göre çeviriyorum ama imleç 5 cm sağa gidiyor. Yeni mouse alıp deneyeyim dedim, 1-2 hafta sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım. İnternette araştırdım biraz ama hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Forumda varsa yüce bilgin insanlar yardımlarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kardeşim bi lolün kendi hassasiyet ayarları var birde bilgisayarının kendi hassasiyet ayarları var büyük ihtimalle senin bilgisayarının hassasiyet ayarların düşmüş olabilir bilgisayarından arama kısmına mouse veya fare yazarsan orada çıkacaktır oradan yükseltebilirsin olmaz ise LOLün kendi hassasiyet ayarlarından yükseltirsen sorun kalmamış olur :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka inşallah hassasiyet ayarını kontrol etmişsindir
yok kanka hassasiyetle ilgili değil 1dk normal tıklayabiliyorsam 2 3 dk dediğim gibi oluyor 10cm çeviriyorum 5cm gidiyor imleç

Kardeşim bi lolün kendi hassasiyet ayarları var birde bilgisayarının kendi hassasiyet ayarları var büyük ihtimalle senin bilgisayarının hassasiyet ayarların düşmüş olabilir bilgisayarından arama kısmına mouse veya fare yazarsan orada çıkacaktır oradan yükseltebilirsin olmaz ise LOLün kendi hassasiyet ayarlarından yükseltirsen sorun kalmamış olur :)
hassasiyetle ilgili değil kanka o kadar teknoloji cahili değiliz :D denedim baktım hepsine olmuyor.

fps kötüyse mouse de yavaş gidebilir bide dpi kontrol et
fps min 150 dpi nerden kontrol ediliyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yok kanka hassasiyetle ilgili değil 1dk normal tıklayabiliyorsam 2 3 dk dediğim gibi oluyor 10cm çeviriyorum 5cm gidiyor imleç
hassasiyetle ilgili değil kanka o kadar teknoloji cahili değiliz :D denedim baktım hepsine olmuyor.
peki alt + tab attığında sorun devam ediyo mu yoksa sadece lol de mi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
peki alt + tab attığında sorun devam ediyo mu yoksa sadece lol de mi
kanka masaüstünde chromeda gezerken normal çalışıyor yani aslında gene normal çalışmıyor ama rahatsız edici derecede değil.Lole girdiğimde söylediğim gibi daha nasıl tarif edebilirim bilmiyorum mouse çeviriyorum ama imleç aşırı yavaş hareket ediyor

başka mouse alıp takdığımda 1 2 hafta normal çalışıyor sonra aynısı oluyor.Dpi ayarlarına nerden bakabilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kanka masaüstünde chromeda gezerken normal çalışıyor yani aslında gene normal çalışmıyor ama rahatsız edici derecede değil.Lole girdiğimde söylediğim gibi daha nasıl tarif edebilirim bilmiyorum mouse çeviriyorum ama imleç aşırı yavaş hareket ediyor
Anladım da yani oyunda böyleyken alt tab attığında da sorun devam ediyo sanırım olduğunda windowsdan fare ayarlarını varsayılana çevirmeyi dene istertsen

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bro DPI ya da oyun içi hassasiyet ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim. Bunlar da olmazsa USB portunu da kontrol etmekten zarar gelmez.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kankam muhtemelen çözünürlükle alakalı. Çözünülürlüğünü yükselt, masaüstü çözünürlüğü ile aynı olsun mümkünse. Bir de imleç boyu 50'de olsun.

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka raw input diye bırde mouse kendısınının özelligi var o da dpı onun yukseltmeyı dene raw input oyun içinde olan ama lolde varmı bılmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eğer çoğaltıcı prizde gereksiz fazla yük varsa bilgisayarın dış donanımının çalışmasını etkileyebiliyor bendede vantilatör takılı iken mouse çalışmıyor farklı priz kullanıp çözmüştüm sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...