mouse değiştirmiş kidpi düşmüş olabilir veya mouse kaynaklı sorundur
denedim onu da olmadılolün Ayalardan fare hızını yükselt
yok kanka hassasiyetle ilgili değil 1dk normal tıklayabiliyorsam 2 3 dk dediğim gibi oluyor 10cm çeviriyorum 5cm gidiyor imleçkanka inşallah hassasiyet ayarını kontrol etmişsindir
hassasiyetle ilgili değil kanka o kadar teknoloji cahili değilizKardeşim bi lolün kendi hassasiyet ayarları var birde bilgisayarının kendi hassasiyet ayarları var büyük ihtimalle senin bilgisayarının hassasiyet ayarların düşmüş olabilir bilgisayarından arama kısmına mouse veya fare yazarsan orada çıkacaktır oradan yükseltebilirsin olmaz ise LOLün kendi hassasiyet ayarlarından yükseltirsen sorun kalmamış olur
fps min 150 dpi nerden kontrol ediliyorfps kötüyse mouse de yavaş gidebilir bide dpi kontrol et
peki alt + tab attığında sorun devam ediyo mu yoksa sadece lol de miyok kanka hassasiyetle ilgili değil 1dk normal tıklayabiliyorsam 2 3 dk dediğim gibi oluyor 10cm çeviriyorum 5cm gidiyor imleç
hassasiyetle ilgili değil kanka o kadar teknoloji cahili değilizdenedim baktım hepsine olmuyor.
kanka masaüstünde chromeda gezerken normal çalışıyor yani aslında gene normal çalışmıyor ama rahatsız edici derecede değil.Lole girdiğimde söylediğim gibi daha nasıl tarif edebilirim bilmiyorum mouse çeviriyorum ama imleç aşırı yavaş hareket ediyorpeki alt + tab attığında sorun devam ediyo mu yoksa sadece lol de mi
Anladım da yani oyunda böyleyken alt tab attığında da sorun devam ediyo sanırım olduğunda windowsdan fare ayarlarını varsayılana çevirmeyi dene istertsenkanka masaüstünde chromeda gezerken normal çalışıyor yani aslında gene normal çalışmıyor ama rahatsız edici derecede değil.Lole girdiğimde söylediğim gibi daha nasıl tarif edebilirim bilmiyorum mouse çeviriyorum ama imleç aşırı yavaş hareket ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?