LoL mouse imleci yanlış ve yavaş ilerliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bilgisayarıma laptop mouse taktığım zaman Chrome'da ve masaüstünde gezerken sorunsuz çalışıyor, istediğim yere götürüp tıklayabiliyorum imleci. Fakat LoL'e girdiğimde diyelim ki 10 cm sağa tıklayacağım. Mouse'yi ona göre çeviriyorum ama imleç 5 cm sağa gidiyor. Yeni mouse alıp deneyeyim dedim, 1-2 hafta sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım. İnternette araştırdım biraz ama hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Forumda varsa yüce bilgin insanlar yardımlarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knk önce lole gir ayarlardan mouse hassaiyeitini düşür olmazsa pc den ayaralara gir ordan mouse ayarlarını değiş ama sadece lol de bu sıkıntı varsa ve logitech kullanıyosan onun bi uygulaması oluo ordan ayarları değiştirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgisayarıma laptop mouse taktığım zaman Chrome'da ve masaüstünde gezerken sorunsuz çalışıyor, istediğim yere götürüp tıklayabiliyorum imleci. Fakat LoL'e girdiğimde diyelim ki 10 cm sağa tıklayacağım. Mouse'yi ona göre çeviriyorum ama imleç 5 cm sağa gidiyor. Yeni mouse alıp deneyeyim dedim, 1-2 hafta sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım. İnternette araştırdım biraz ama hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Forumda varsa yüce bilgin insanlar yardımlarınızı bekliyorum.
bilgisyarın kendi mouse hassasiyet ayarı var orayı dene bi kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...