Lol nasıl farm yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka ilk başlarda minyon alabilmek için ap çarlar oynamanı öneririm skillerinle minyonlara son vuruş atmak daha kolay olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
zamanla alışırsın dostum tek yapman gereken son vuruş o da el alışkanlığı başka hiçbir şey değil

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba ben lol de nasıl farm yapılacağını bilmiyorum son vuruş atmaya çalışıyorum ama minyonları kaçırıyorum. Nasıl farm yapacağım taktik verir misiniz

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
minyon kasarken ben göz kararı son vuruş atıyorum level ve itemleri göz önünde bulundururak ama öğretici bir sürü video utube da mevcut. Ayrıca bir taktik vereyim mesela rakip kuleyi aldınız ama lane slow pushlatmak istiyorsunuz. onun için lanenin ortasını az geçecek şekilde rakip minyonları kesip bırakırsanız o lane slow push yapacaktır

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
S basıp sabit durduktan sonra minyonun canı 1 kaldığında vurabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Son vuruş yapmaya dikkat etmek

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İyi farm yapabilmek için el alışkanlığı ve karakterleri tanımak gerekiyor. Hangi karakter kaç hasar veriyor. Hangi ikem ne kadar hasar eklemesi yapıyor bunları öğrenmek gerekiyor, bu ikisini birleştirdiğin zaman gerektiğinde koridor dondurma, gerektiğinde push yapabilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Antreman moduna gir sürekli minyon çıkart orada antreman yap 1-2 saat alışırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bazıları menzilini görerek yapıyor bazıları menzil olmadan yapıyor ama alışman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
antrenmanda alıştırma yaparak ve minyonların son vuruşlara dikkat ederek yaparsın unutma lolde en önemli şeylerden biri farm bunu yaparak rankta atlayabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
eğerki stack herosuysan kule altı farm kal nasus veigar yakın dövüşcüysen minyonlara istediğin gibi vur ani hasar çıkarıyosan veya büyücüysen son vuruş at <3

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İlk önce Otomatik Saldırı'yı ayarlardan kapat. Ardından alıştırma modunda kendini geliştirmeye çalış her gün 15-20 dakika el ısıtırsan bir süre sonra alışır ve farm kaçırmazsın.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
farm yapmanıza yardımcı olacak bazı taktikler:

1. Son Vuruşu Hedefleyin: Minyonların canı son vuruşun altına düştüğünde onları vurarak altın kazanabilirsiniz. Minyonun can çubuğunu dikkatlice takip edin ve son vuruş için saldırı yapın. Bu şekilde minyonu kaçırmadan farm yapabilirsiniz.
  2. Pozisyonunuzu Ayarlayın: İyi bir farm yapmak için pozisyonunuzu doğru ayarlamak önemlidir. Minyon dalgası size doğru ilerlerken, minyonların canı düştüğünde doğru zamanda saldırı yapabilmek için doğru konumda olmalısınız.
  3. Yeteneklerinizi Kullanın: Bazı şampiyonlar yeteneklerini kullanarak farm yapmayı kolaylaştırabilir. Örneğin, alan etkisi yetenekleri olan şampiyonlar birçok minyona aynı anda hasar verebilir. Yeteneklerinizi minyon dalgısına uygun şekilde kullanarak farmı hızlandırabilirsiniz.
  4. Minyon Dalgılarını İyi İzleyin: Minyon dalgılarındaki dinamikleri anlamak önemlidir. Özellikle erken oyunda minyon dalgılarının nasıl hareket ettiğini ve nasıl dağıldığını izleyin. Böylece daha iyi pozisyon alabilir ve farm yapma şansınızı artırabilirsiniz.
  5. Haritayı İyi Takip Edin: Haritadaki diğer oyuncuların konumunu takip ederek, güvenli bir şekilde farm yapabilirsiniz. Örneğin, düşman junglerın size yaklaşması durumunda daha dikkatli olabilir ve gerekirse geri çekilebilirsiniz.
  6. Antrenman Yapın: Farm becerilerinizi geliştirmek için pratik yapın. Özel bir antrenman maçında veya botlarla oynayarak minyon dalgılarına odaklanabilir ve son vuruş becerinizi geliştirebilirsiniz.
Unutmayın, farm yapmak sadece son vuruş atmaktan ibaret değildir. Dengeyi iyi kurmak ve diğer oyuncuların hareketlerini takip etmek de önemlidir. Zamanla, deneyim kazandıkça ve pratik yaptıkça farm becerileriniz gelişecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
rakip mınyon takibi buna yonelik oyunlar var onlarla alıştırma yapabilirsin son vuruş alışkanlığı kazandırıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aslında biraz gözün alışırsa son vuruş noktasında kendini geliştirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...