Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
program için porofessor.gg kullanabilirsin. Oyunu detaylı öğrenmek için haberleri ve güncellemeleri youtubeden takip etmeni öneririm Doğa Özsoy'u öneririm
Bir program yok fakat videolarla öğrenilir.
Videoları izleyip pratiğe dökmekte ayrı bir deneyim
Başlangıç şampiyonlarını basit şampiyonlar dene. Direkt eline Yasuo alma...
Rünleri öğrenmek için rün sayfasına biraz göz atmanı öneririm. Videolarda zaten bahsedilmekte ve forumda rünlerle ilgili konular bulunmakta.
Ön yargılı olma, her şampiyon güçlü. ( oynamasını bilene ) tabii bazı şampiyonlar erken oyunda ya da late Game'de güçlü olabiliyor. Kendi kriterlerine göre şampiyonlar dene...
Bir LoL videosu izleyip bu char çok güçlü bunu oynayayım demeni önermem.
Forumda script bulunmakta, önce oyunun mekaniklerine alışıp sonra kullanmanı öneririm.
İyi forumlar.
Knka program olarak blitz kullanabilirsin onun dışında benim tavsiyem ya botlarla oyna veya aram vesaire girip oyun mantığını ilk çöz daha sonra normal oyuna geçebilirsin
Ben taoWB izliyorum solo öğretici oynuyor kendisi sanada tavsiye ayrık ittirip tüm oyunları taşıyor, aslında düşük eloda nasıl taşınır onu gösteriyo pek yüksek aloda çektigi video yok