Ekledim Kanka Manter NickUnsafe hesap ismi istersen ekleyebilirsin gold eloyum şuanda
Ekledim knk Nick:Manterdiscord serverları var cok fazla, bu forumdan rahatlıkla bulabilirsin yine bulamazsan lolde nickim: esp ekle gireriz
ekledim knkS2 35 LP - 5.02.23
Nick; DreqfMorrison
Discord; swind#8820
Ekle Girelim, WSReborn İle Midde Veigar Oynuyorum. Maç Geçmişime Bakabilirsin.
gir bir sürü discord sunucu var duo arayanlar falanArkadaşlar, bildiğiniz üzere LoL bir takım oyunu ve takım oyunu olduğu için de istediğiniz kadar iyi oynayın, tek başınıza kazanmanız çok zor. Hele çok düşük ve çok yüksek liglerde şu anda Silver-Gold elo arasında bir hesabım var ve duo bulmakta zorlanıyorum. Nasıl ve nereden duo bulabilirim?
yayıncıların dclerinden bulabilirsin aram maçlarından bulabilirsinArkadaşlar, bildiğiniz üzere LoL bir takım oyunu ve takım oyunu olduğu için de istediğiniz kadar iyi oynayın, tek başınıza kazanmanız çok zor. Hele çok düşük ve çok yüksek liglerde şu anda Silver-Gold elo arasında bir hesabım var ve duo bulmakta zorlanıyorum. Nasıl ve nereden duo bulabilirim?
Bende ekledim kral saoldostum forumda bulabilirsin her ligde oyuncu var beni ekleye bilirsin eğlencesine kafa dağıtmak için giriyorum oyuna Emîn#9579
gel olalım buldunArkadaşlar, bildiğiniz üzere LoL bir takım oyunu ve takım oyunu olduğu için de istediğiniz kadar iyi oynayın, tek başınıza kazanmanız çok zor. Hele çok düşük ve çok yüksek liglerde şu anda Silver-Gold elo arasında bir hesabım var ve duo bulmakta zorlanıyorum. Nasıl ve nereden duo bulabilirim?