Süper Üye
knkm heronu deyiştir config te orj config tavsiye ederim bide bunları dene işine yarararkadaşlar hileyle maç kazanamıyorum anlamadım gitti ekko oyna güzel dediler configle oynadım pişman oldum atlıyor ölüyor sürekli saçma yani sonra amumu aldım tutuyorum takım kötü geliyor kaybediyoruz ne oynayım ben anlamadım gitti maç geçmişimi bırakıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adc oynamalısın kesinlikle vayne jinx gibi adclerle 1v9 atabilirsin veya top lane sion alıp garanti win alabilirsin youtubeye sion script yaz izle buildine falan bak garanti win aldırıyorarkadaşlar hileyle maç kazanamıyorum anlamadım gitti ekko oyna güzel dediler configle oynadım pişman oldum atlıyor ölüyor sürekli saçma yani sonra amumu aldım tutuyorum takım kötü geliyor kaybediyoruz ne oynayım ben anlamadım gitti maç geçmişimi bırakıyorum
senaryoyu kullanmadan önce karakter üzerinde kendin pratik yapmalısınarkadaşlar hileyle maç kazanamıyorum anlamadım gitti ekko oyna güzel dediler configle oynadım pişman oldum atlıyor ölüyor sürekli saçma yani sonra amumu aldım tutuyorum takım kötü geliyor kaybediyoruz ne oynayım ben anlamadım gitti maç geçmişimi bırakıyorum
garanti banlanırsın sion r si cok beliadc oynamalısın kesinlikle vayne jinx gibi adclerle 1v9 atabilirsin veya top lane sion alıp garanti win alabilirsin youtubeye sion script yaz izle buildine falan bak garanti win aldırıyor
mid kogmaw olur mu kankaHileye hakim olamyan kişiler hileye çok güvenip çok ölürler. Orman oynayacaksan khartus al lee sin al
Adc kogmaw al taşırsın.
sen oynama knk gereksirse oyunu ogren sonra scgaranti banlanırsın sion r si cok beli
Post automatically merged:
mid kogmaw olur mu kanka
kanka bilmese bile vayne sc alıp 1v9 atar çok kolay yani veya jinx-kogmaw-ashe vb.sen oynama knk gereksirse oyunu ogren sonra sc
kogmaw kırılgan bir çar. peel support bi çar olmadan oyunamaz. dolayısıyla olmazgaranti banlanırsın sion r si cok beli
mid kogmaw olur mu kanka
oyun bilgisi olmadan gold bile olamaz diye düşünüyorumKankam ne kadar kasarsan kas oyun bilgin olmadan taşıma ihtimalin çok düşük. Ama bir ihtimal kog'maw, vayne ve jinx oynarsan kazanma ihtimalin tabiki de artar fakat tflerde ne zaman gireceğini bilmen lazım.
Jose Bailey ekle kankaSC Bile olsan takımın kötüyse kazanma ihtimalin hiç yok.
Yanına gelen iq düşüklüğü çeken insanlar deli ediyor..
Mid/top gibi yerlerde rahat oynadığın karakterler ile kasıldıktan sonra daha kolay oluyor.
Duo arıyorsan isim at ekleyeyim gireriz.
Onun dışında oyun bilgisi olmadan sc pekte fark ettirmiyor.
Gönderdim.Jose Bailey ekle kanka
aynen kanka onun için yorum kasman gerekli + yorumayn bendede öyle oluyo
ben böyle yorum yaptıkcak onaylı üye olabiliyormuyum peki
50 mesaj olmammı laızm onaylı üye olmak için
mesaj yazayım bari
üyelik almam lazım
üyelik almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?