lol nerde hata yapıyorum hiç maç kazanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynayın la oynayın
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Nişancı oynamanı öneririm vayne solo yaparsan yenilme imkanın yok.
Post automatically merged:

Vayne oynarsan kaybetme imkanın sıfır çok op oluyor.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
galiba oyun bilgimiz yok hocam :D bende aynı şekilde çoğu maçım lose

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
vallaha knk ben sana söyle diyeyim oynadığm oyun lol olduğu için sen ne alırsan al takımdan biri feedlemeye başlasın bütün takım gg oluyor bu yüzden şunu alırsın ve kensin kazanırsın diyemem lakın şu herolarla ben kaybetsemde baya keyif aldım = draven/Zed/ Katarina/İrelia/ezrael/jhin morgana ve Kalista kalistayı aşırı beğendim ve oynarken baya eylendim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyle maç kazanamıyorum anlamadım gitti ekko oyna güzel dediler configle oynadım pişman oldum atlıyor ölüyor sürekli saçma yani sonra amumu aldım tutuyorum takım kötü geliyor kaybediyoruz ne oynayım ben anlamadım gitti maç geçmişimi bırakıyorum

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yone yasuo cassi dene bide kankam

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyle maç kazanamıyorum anlamadım gitti ekko oyna güzel dediler configle oynadım pişman oldum atlıyor ölüyor sürekli saçma yani sonra amumu aldım tutuyorum takım kötü geliyor kaybediyoruz ne oynayım ben anlamadım gitti maç geçmişimi bırakıyorum

Hileyi kendine göre ayarla ve op çarlarla oyna

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ayn bendede öyle oluyo

ben böyle yorum yaptıkcak onaylı üye olabiliyormuyum peki

50 mesaj olmammı laızm onaylı üye olmak için

mesaj yazayım bari

üyelik almam lazım

üyelik almam lazım
birader böyle arka arkaya yazınca tek mesaj sayılıyor zaten her konunun ırzına geçmeyin ya bi salın daaa

knkm heronu deyiştir config te orj config tavsiye ederim bide bunları dene işine yarar
orj config ne oluyor?

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
önce scripti kapatıp oyunu öğren benim tavsiyem. oyunu öğrendikten sonra safe ayarlarda script açıp bansız oynarsın diye düşünüyorum.

Xermiron
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka heroya göre değil oynayıs mekaniğini geliştirmen lazım nerde ne yapacağını bilmen lazım

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
knk hileye çok guvenirsen satarsın satmamaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyunu sc oynamıyor ki oyunu sen oynuyorsun. Nerde nasıl girmen gerektiğini nerde nezaman çıkman gerektiğini, kendini nasıl kollaman gerektiğini, rakibin hareketlerini ve mapi takip edemiyorsan sc sadece otomatik skill atar dodge atar başkada bişey yapmaz.
Oyunu oynayan sc değil, sensin. Sc sadece kombo ve kite konularında yardımcı bi gereç olarak düşün. Kendi reflekslerini ve map takibini, rakip hareket takibini geliştirmeye çalıştır. Aram oyunlarında kendini geliştirebileceğine inanıyorum aslında.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI

tavsiyem adc veya jung oynaman adc oynayacaksan jinx kog twitch vayne tarzı jungda karthus lee fln

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
takım arkadaşı önemli istediğin kadar taşı tüm takım feed ise kaybedersin

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Oyunu sc oynamıyor ki oyunu sen oynuyorsun. Nerde nasıl girmen gerektiğini nerde nezaman çıkman gerektiğini, kendini nasıl kollaman gerektiğini, rakibin hareketlerini ve mapi takip edemiyorsan sc sadece otomatik skill atar dodge atar başkada bişey yapmaz.
Oyunu oynayan sc değil, sensin. Sc sadece kombo ve kite konularında yardımcı bi gereç olarak düşün. Kendi reflekslerini ve map takibini, rakip hareket takibini geliştirmeye çalıştır. Aram oyunlarında kendini geliştirebileceğine inanıyorum aslında.
aram oynayan birdaha vadiye alışamaz saçmalama

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eğer oyunu bilmiyorsan scripti kapat ve soloda vayne oyna geliştir kendini videolar falan izle gelişince script aç solo vayne oynayarak takımına göre her maçı taşı

takım arkadaşın feed ise hiçbirşey yapamassın bu arada tr sıkıntısı

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kankam birincisi istediğin kadar hile de açsan takımın kötüyse feedlenmicek biri feedlenirse o oyunu kazanamazsın öncelikle önerim kendine yine hileli pre bulman ikinci olarak takımına şampiyonları iyi seçtirmen kör pick atarsan yine oyun kaybedersin. Karşıya göre counter pickler ile ve sc ile kesinlikle kazanbilirsin diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Knk şunu anla önce hile seni allah katında bi oyuncu yapmıyor. oyun bilgisi yine herşeyyden önemli. bildiğin ve sc ile güzel giden çarlar seç. mesela leesin mi biliyorsun işte nerde hasarı çıakr nerde kesebilir nerde kesemez onu al onu oyna. sc sadece skill dodgeletir bide perfect kombo çakar sen ama karşındakinin ve senin asarını bilmiyorsan try gelir karşına 3 düz vuruşa allahına kavuşursun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...