ilk oynamayi ogrenin sonra hile normalde onymasan bilgi olmazsa birsey yapmaasin yarin fixlernir cokersinkanka bilmese bile vayne sc alıp 1v9 atar çok kolay yani veya jinx-kogmaw-ashe vb.
yone yasuo cassi dene bide kankamarkadaşlar hileyle maç kazanamıyorum anlamadım gitti ekko oyna güzel dediler configle oynadım pişman oldum atlıyor ölüyor sürekli saçma yani sonra amumu aldım tutuyorum takım kötü geliyor kaybediyoruz ne oynayım ben anlamadım gitti maç geçmişimi bırakıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hileyi kendine göre ayarla ve op çarlarla oynaarkadaşlar hileyle maç kazanamıyorum anlamadım gitti ekko oyna güzel dediler configle oynadım pişman oldum atlıyor ölüyor sürekli saçma yani sonra amumu aldım tutuyorum takım kötü geliyor kaybediyoruz ne oynayım ben anlamadım gitti maç geçmişimi bırakıyorum
birader böyle arka arkaya yazınca tek mesaj sayılıyor zaten her konunun ırzına geçmeyin ya bi salın daaaayn bendede öyle oluyo
Post automatically merged:
ben böyle yorum yaptıkcak onaylı üye olabiliyormuyum peki
50 mesaj olmammı laızm onaylı üye olmak için
mesaj yazayım bari
üyelik almam lazım
üyelik almam lazım
orj config ne oluyor?knkm heronu deyiştir config te orj config tavsiye ederim bide bunları dene işine yarar
tavsiyem adc veya jung oynaman adc oynayacaksan jinx kog twitch vayne tarzı jungda karthus lee flnarkadaşlar hileyle maç kazanamıyorum anlamadım gitti ekko oyna güzel dediler configle oynadım pişman oldum atlıyor ölüyor sürekli saçma yani sonra amumu aldım tutuyorum takım kötü geliyor kaybediyoruz ne oynayım ben anlamadım gitti maç geçmişimi bırakıyorum
aram oynayan birdaha vadiye alışamaz saçmalamaOyunu sc oynamıyor ki oyunu sen oynuyorsun. Nerde nasıl girmen gerektiğini nerde nezaman çıkman gerektiğini, kendini nasıl kollaman gerektiğini, rakibin hareketlerini ve mapi takip edemiyorsan sc sadece otomatik skill atar dodge atar başkada bişey yapmaz.
Oyunu oynayan sc değil, sensin. Sc sadece kombo ve kite konularında yardımcı bi gereç olarak düşün. Kendi reflekslerini ve map takibini, rakip hareket takibini geliştirmeye çalıştır. Aram oyunlarında kendini geliştirebileceğine inanıyorum aslında.