Lefter
Süper Üye
Hocam sitedeki configler çok kötü orjinal halini kullanın hilenin bir de forumdan pre bulun kendinize tek başınıza 4 kişiyi taşımaya uğraşmayın.arkadaşlar hileyle maç kazanamıyorum anlamadım gitti ekko oyna güzel dediler configle oynadım pişman oldum atlıyor ölüyor sürekli saçma yani sonra amumu aldım tutuyorum takım kötü geliyor kaybediyoruz ne oynayım ben anlamadım gitti maç geçmişimi bırakıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Berbat geldi banaKogmaw oyna
Arama alıştıktan sonra tamam ranked normal girince bi tık afallıyosunda okadarda değil be kardeşim. 0dan hesap kasarken 30a kadar full aram, 30dan sonrada full ranked oynuyoruz şuan silver 3 üz scsiz normal elimizle oynuyoruz 2 kişiyiz.aram oynayan birdaha vadiye alışamaz saçmalama
Kanka ne oynayabiliyorsunBerbat geldi bana
orjinal config knkbirader böyle arka arkaya yazınca tek mesaj sayılıyor zaten her konunun ırzına geçmeyin ya bi salın daaa
Post automatically merged:
orj config ne oluyor?
scsiz silver 3 zeka ister helal olsunArama alıştıktan sonra tamam ranked normal girince bi tık afallıyosunda okadarda değil be kardeşim. 0dan hesap kasarken 30a kadar full aram, 30dan sonrada full ranked oynuyoruz şuan silver 3 üz scsiz normal elimizle oynuyoruz 2 kişiyiz.
Yani öyle önyargılı yaklaşma bence. Forumda onaylı taglarımızıda alınca yan hesaplarla sıfırdan scli ranked kasıcaz. Ama öyle aram oynayan normal oyun oynayamaz alışamaz gibi bi durum söz konusu değil bil istedim.
lole gırmekle yazpıyoz herhalde knkarkadaşlar hileyle maç kazanamıyorum anlamadım gitti ekko oyna güzel dediler configle oynadım pişman oldum atlıyor ölüyor sürekli saçma yani sonra amumu aldım tutuyorum takım kötü geliyor kaybediyoruz ne oynayım ben anlamadım gitti maç geçmişimi bırakıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?