LOL nezaman güncel bir hile gelir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar adminler, benim gercek cok uzun süre bekledim birseyi sormak istedim.
Windsharp dedected yeni bir hilede calisma yapiyormusunuz? Lazysharp geri gelecekmi cünki Lazy ben daha cok seviyordum FPS sorunlari olmiyordu Windsharpdaki gibi.
Bir bilgi verirseniz cok mutlu olurum cogu arkadasda öyle sanirim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
evet wındsharp fps sorunu can sıkıcı ve guncelleme hakkında bilgi verilse güzel olur bekliyoruz hala

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bu konuyu açmak içinmi açtın meraktanmı açtın bilmiyorum ama meraktan açtıysan eğer bu sorularının tüm cevapları forumda mevcut araştırarak bakabilirsin bunun için konu açmana gerek yok fakat uğraşmam diyorsan şöyle izah ediyim LazySharp birdaha gelmiycek diye konuşuldu şu anda WindSharp kullanılıyor ve oyun güncellendiği için şu anda kullanım dışı akşama doğru veya yarına en fazla 2 güne güncellenir İyi Forumlar

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yeni birsey geleceği veya geldiği zaman bilgi verirler tabiki bende bekliyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka ben hileyi uzun zamadır kullanıyorum çarı sıfırdan sc ile açtım 72 lvl kastım üstüne hesaba para felan da yatırdım ban yemedim dodgeyi kapalı ullanıyorum ben bi nebze kapalı kullanmak ban riskini düşürüyo

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
knka konu üzerinden takip edersen zaten gelince öyle bi hile bildirim gelir

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Windsharp coğu kişide 1-2 aya yakın ban atmıyor + olarak lpreborn anında ban atıyor ve üzerinde çalışma yapmıyoruz. Windsharpın anında ban attığı yok lock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...