LoL nickname nasıl gizlenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Nicknamemi internetteki profil sitelerinden bulunamamasını istiyorum. Örneğin görünmez bir harf ile veya kimsenin fark edemeyeceği bir sembol gibi bir şey olabilir. Bir aralar nicknamesi olmayan biri görmüştüm onun nasıl yapıldığını bilen varsa söyleyebilirse çok iyi olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kanka yanlış hatırlamıyorsam eskiden parayla satılan bi level botu vardı onun ayarında isim koymadan oynuyordu bot o zamandan kalma olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
japonca semboller vs koyabilirsin internetten japonca klavye açıp random seçebilirsin bence.Bir ara bende yapmıştım

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sanırım o kişi ile aynı maça girersen bundan kaçış yok her şekilde bulur. Ama türkçe klavyede olmayan karakterleri kullanırsan biraz daha gizlenebilirisn sanırım. Veya I ve L harfleri ile garip bir nick yapabilirsin (YOUTUBER NİCKİ)

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
japonca semboller vs koyabilirsin internetten japonca klavye açıp random seçebilirsin bence.Bir ara bende yapmıştım
TR serverında japonca harf kullanamazsın nasıl yaptın kanka :D sen sanırım farklı bir oyundan bahsediyorsun

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
porofessor blitz gibi üçüncü parti yazılımlarıyla istediğini yap, profiline bakabilirler yine de.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Barkod isim yap.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Farklı karakterler kullan isminde

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Oyuna girerken şampiyonların göründüğü yerde Blitz gibi uygulamalar o karakteri ne kadar oynadın KDAsını falan gösteriyor
sen benim kastettiğim şeyi tam olarak anlayamamışsın kanka

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Blitz in bir olayı nasıl olduğunu bilmiyorum :D eğer onu soruyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bu konuda yapabileceğin pek birşey yok açıkçası çünkü oyununa denk gelen insanlar genelde merak eder zaten nasıl bir oyun oynadığını, karşılaşma geçmişini vesaire. Bunlar da oyun içinde lobideyken chatten falan nicknameini kopyalayarak da bulabilirler seni o sitelerde yani istediğin kadar yabancı dil harfleri, farklı karakterler de kullansan bulurlar seni.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bu konuda yapabileceğin pek birşey yok açıkçası çünkü oyununa denk gelen insanlar genelde merak eder zaten nasıl bir oyun oynadığını, karşılaşma geçmişini vesaire. Bunlar da oyun içinde lobideyken chatten falan nicknameini kopyalayarak da bulabilirler seni o sitelerde yani istediğin kadar yabancı dil harfleri, farklı karakterler de kullansan bulurlar seni.
chattan kopyalama dışında bakamasınlar diyorum sadece profilime

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dostum barkod nick yap önceden de yazmıştım ama görmedin galiba
barkod nick yapmayı bende biliyorum fakat görünmez harf nasıl yapabilirim onu bulmaya çalışıyorum alt+0160 yapınca geçersiz karakter diyor alt+32 yapıncada düz boşluk gibi bişey atıyo harften saymıyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
barkod nick yapmayı bende biliyorum fakat görünmez harf nasıl yapabilirim onu bulmaya çalışıyorum alt+0160 yapınca geçersiz karakter diyor alt+32 yapıncada düz boşluk gibi bişey atıyo harften saymıyo
Görünmez nick olmuyor oluyor ise de daha hiç görmedim ilk defa senden duyuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Görünmez nick olmuyor oluyor ise de daha hiç görmedim ilk defa senden duyuyorum
denk geldim kaç kere bayağı sadece boşluktan oluşan nick bu aralar denk gelmedim fakat daha öncesinde gelmişti oyunuma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...