TR serverında japonca harf kullanamazsın nasıl yaptın kankajaponca semboller vs koyabilirsin internetten japonca klavye açıp random seçebilirsin bence.Bir ara bende yapmıştım
genshin impacti league of legends ile karıştırmış.TR serverında japonca harf kullanamazsın nasıl yaptın kankasen sanırım farklı bir oyundan bahsediyorsun
nasıl oluyor tam olarak anlamadımporofessor blitz gibi üçüncü parti yazılımlarıyla istediğini yap, profiline bakabilirler yine de.
Oyuna girerken şampiyonların göründüğü yerde Blitz gibi uygulamalar o karakteri ne kadar oynadın KDAsını falan gösteriyornasıl oluyor tam olarak anlamadım
sen benim kastettiğim şeyi tam olarak anlayamamışsın kankaOyuna girerken şampiyonların göründüğü yerde Blitz gibi uygulamalar o karakteri ne kadar oynadın KDAsını falan gösteriyor
chattan kopyalama dışında bakamasınlar diyorum sadece profilimeBu konuda yapabileceğin pek birşey yok açıkçası çünkü oyununa denk gelen insanlar genelde merak eder zaten nasıl bir oyun oynadığını, karşılaşma geçmişini vesaire. Bunlar da oyun içinde lobideyken chatten falan nicknameini kopyalayarak da bulabilirler seni o sitelerde yani istediğin kadar yabancı dil harfleri, farklı karakterler de kullansan bulurlar seni.
Dostum barkod nick yap önceden de yazmıştım ama görmedin galibachattan kopyalama dışında bakamasınlar diyorum sadece profilime
barkod nick yapmayı bende biliyorum fakat görünmez harf nasıl yapabilirim onu bulmaya çalışıyorum alt+0160 yapınca geçersiz karakter diyor alt+32 yapıncada düz boşluk gibi bişey atıyo harften saymıyoDostum barkod nick yap önceden de yazmıştım ama görmedin galiba
Görünmez nick olmuyor oluyor ise de daha hiç görmedim ilk defa senden duyuyorumbarkod nick yapmayı bende biliyorum fakat görünmez harf nasıl yapabilirim onu bulmaya çalışıyorum alt+0160 yapınca geçersiz karakter diyor alt+32 yapıncada düz boşluk gibi bişey atıyo harften saymıyo
denk geldim kaç kere bayağı sadece boşluktan oluşan nick bu aralar denk gelmedim fakat daha öncesinde gelmişti oyunumaGörünmez nick olmuyor oluyor ise de daha hiç görmedim ilk defa senden duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?