LoL normal oyun WR'sinin Ranked macta onemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
LoL'de normal oyun attiktan sonra ranked atmanin onemi oldugunu dusunuyorum cunku az once bir arkadas %50 winratesi olmasina ragmen arti olarak daha attgi ilk 10 mactan 4 ünün lose oldugu halde silver 2 atmis ben 10 oyunun 7,8 ini win aldim gümüs 3 baslatti ama ben normal oyun atmamistm onun en az 15,20 el normali vardi bu forumda bu konuda ilk acilmis baslik degil ve insanlar hep normal oyunla dereceli wr sinin ayri oldugunu soyluyor hala..

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
LoL'de normal oyun attiktan sonra ranked atmanin onemi oldugunu dusunuyorum cunku az once bir arkadas %50 winratesi olmasina ragmen arti olarak daha attgi ilk 10 mactan 4 ünün lose oldugu halde silver 2 atmis ben 10 oyunun 7,8 ini win aldim gümüs 3 baslatti ama ben normal oyun atmamistm onun en az 15,20 el normali vardi bu forumda bu konuda ilk acilmis baslik degil ve insanlar hep normal oyunla dereceli wr sinin ayri oldugunu soyluyor hala..
Öyle zaten normal oyun wr'si etki ediyor dereceliye

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Özellikle ilk yerleştirmelerde etkili baya gerçekten.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
%100 etki etmiyor yüksek win rateli fresh acc yapıp 10/10 ranked atıp bronz 1 başladığımı hatırlıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
öyle zaten kanka normal oyun wrsi dereceliyi etkiliyor ki etkilemese saçmalık olurdu normal gamede troll yapıp dereceliye geliyor adamlar normalde trolleyen derecelide de troller

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
what is my mmr diye arat google'da oradaki siteye kullanıcı adını gir normal oyun mmr'ına göre başlayacağın ligi filan söylüyor. 10 tane normal maç atıp tryhard oyna diyecem ama normal maçlardaki arkadaşların olaydan haberi olmadığı için genelde trollüyorlar. Hatta yok öyle bir şey diyip daha da trollüyorlar :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tecrübeli oyunculardan da duymuş olman gerek dostum bu genel olarak her oyunda tavsiye edilen bir olay

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben fresh accountla 10 da 9 win aldım silver başlattı çok saçma sistem

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla normal oyun MRR'a etki etmiyor.
MMR dereceli üzerinde attığın maçlardaki performansın göz önüne alarak oluşturuluyor. Takımında 3P1 2P3 var (P3lerden biri sensin) ve karşında tamamen P2'lerden oluşmuş bir takım var.
Bu maçı kazanabilirsen oynadığın koridordaki lig farkının da dahil olmasıyla beraber MMR'ın artacaktır.
MRR'ın yükseldikçe normal oyun kalitesi artabilir, fakat normal oyundaki performansın MRR'a etki etmeyecektir.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Normal oyun Wrsine etki ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
haklısın dostum normal oyun etki ediyor dereceliye

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Yazı bana ait değildir

Why isimli forum kullanıcısına aittir​

Merhaba genç forum sever kardeşim :)
Başlığın altına yazılan tüm yorumları tek tek mantık çerçevesinde okudum, kayda değer belki 1-2 yorum mantıklı gelebilir; onun dışında pek bilgilendirici yorumlar yapılmamış. Umuyorum ki bu açıklamamdan sonra yeterince bilgi edinmiş, kendi kararını kendin verebilecek statüde olursun.

Öncelikle sorunun cevabına gelelim. "Norma oyunlar, fresh acc ile ilk 10 maçı atarken fayda sağlar mı?" - Cevap EVET.
Sebebine gelecek olursak. Buna High elo boosterlar arasında Breft Mmr denir.
Breft Mmr nedir? - Breft Mmr hesaplama kriterlerinin dışında, sıralı seçim atılan hesap içerisinde atılmış maç sayısı ve bunun beraberinde winrate oranına bakılan bir sistemdir. Normal mmr'ın dışında breft mmr yalnızca wr oranına bakar (kda, vision vb. hiçbir duruma bakmaz).
Şimdi gelelim diğer konuya, 7-8 maç yeterli olur mu? - Bunun cevabı HAYIR OLMAZ.
Neden diye soracak olursan, breft mmr tetiklenme ve hesaplanma aralığı 50 normal game olarak belirlenmiştir.
50/48 oranında genel olarak hesaplanır ve boosterlar fresh acc kasarken 60 maçta nasıl chall 500 LP oldun sorusuna "breft mmr" yanıtını verir.
50 maçta 48 win alarak (ki bu normal oyunda yanına 1-2 iyi oynayan arkadaşını alarak rahatlıkla yapabileceğin bir husus) rank atmaya başlıyorsun.
10 maçın ilkini atarken seni win aldığın takdirde silver2 başlatıyor, 10/10 yaptığında ise gold1 başlatıyor. 10 maçta gold1 oluyorsun. Ardından her maç kazandığında 48 LP alıyorsun d4'e kadar. İkişer lig atlamanın sebebi de taze kan ile wr yüksek olması.
Toplamda 26 maçta d4 oluyor hesap.
Bir yazılımcı ve eski booster olarak sana elimden gelen en iyi açıklamayı yapmaya gayret gösterdim. Umuyorum bundan sonra bu soruyu daha kolay bir şekilde yanıtlayabiliyor olacaksın :)
İyi forumlar dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
30 lvla kadar mmr sistemi açık değil lakin 30 lvldan sonra normal oyunlardaki kazanma wrinin bile alıcağın lpye etkisi var dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Zaten hesap açtıktan sonra eğer sen iyi oynuyorsan ve wr yüksekse seni direkt iyi oyuncularla eşleştiriyor. Oyun her türlü anlıyor ve bu sayede seni daha yüksek lige yerleştiriyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yazı bana ait değildir

Why isimli forum kullanıcısına aittir​

Merhaba genç forum sever kardeşim :)
Başlığın altına yazılan tüm yorumları tek tek mantık çerçevesinde okudum, kayda değer belki 1-2 yorum mantıklı gelebilir; onun dışında pek bilgilendirici yorumlar yapılmamış. Umuyorum ki bu açıklamamdan sonra yeterince bilgi edinmiş, kendi kararını kendin verebilecek statüde olursun.

Öncelikle sorunun cevabına gelelim. "Norma oyunlar, fresh acc ile ilk 10 maçı atarken fayda sağlar mı?" - Cevap EVET.
Sebebine gelecek olursak. Buna High elo boosterlar arasında Breft Mmr denir.
Breft Mmr nedir? - Breft Mmr hesaplama kriterlerinin dışında, sıralı seçim atılan hesap içerisinde atılmış maç sayısı ve bunun beraberinde winrate oranına bakılan bir sistemdir. Normal mmr'ın dışında breft mmr yalnızca wr oranına bakar (kda, vision vb. hiçbir duruma bakmaz).
Şimdi gelelim diğer konuya, 7-8 maç yeterli olur mu? - Bunun cevabı HAYIR OLMAZ.
Neden diye soracak olursan, breft mmr tetiklenme ve hesaplanma aralığı 50 normal game olarak belirlenmiştir.
50/48 oranında genel olarak hesaplanır ve boosterlar fresh acc kasarken 60 maçta nasıl chall 500 LP oldun sorusuna "breft mmr" yanıtını verir.
50 maçta 48 win alarak (ki bu normal oyunda yanına 1-2 iyi oynayan arkadaşını alarak rahatlıkla yapabileceğin bir husus) rank atmaya başlıyorsun.
10 maçın ilkini atarken seni win aldığın takdirde silver2 başlatıyor, 10/10 yaptığında ise gold1 başlatıyor. 10 maçta gold1 oluyorsun. Ardından her maç kazandığında 48 LP alıyorsun d4'e kadar. İkişer lig atlamanın sebebi de taze kan ile wr yüksek olması.
Toplamda 26 maçta d4 oluyor hesap.
Bir yazılımcı ve eski booster olarak sana elimden gelen en iyi açıklamayı yapmaya gayret gösterdim. Umuyorum bundan sonra bu soruyu daha kolay bir şekilde yanıtlayabiliyor olacaksın :)
İyi forumlar dilerim.
cok tesekkür ederim uzun uzun yazip ugrasip acikladigin icin umarim bu konu daha fazla kisinin onune cikip bu cevabini da gorurler onlar da faydalanirlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...