☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Tahminimce Sezon 2'nin ortalarından kalma bir ekran görüntüsü, elimdeki en eskisi bu daha öncesinde ekran görüntüsü almayı bilmiyordum herhalde ya da hiç yüksek sayıda kill almamışımdır. 2012'de facebookta paylaşmışım hesabım kapandı bir tek bunu yedeklemişim. O zamanlar oyunu kimsenin hala öğrenemediği gerçeği...
Neden bizim takımda 3 çarp var?
Brand Wriggle Feneri + 15 kere ölmesine rağmen (muhtemelen 0 yük) mejai...
Zed doran yüzüğü...
Benim görüp görebileceğiniz en saçma Master Yi buildim...
Caitlyn banshee
Karşı zedde neden warmog var?
Bundan kısa bir süre sonra Master Yi rework gelmişti diye hatırlıyorum animasyonları değişmişti ve ap oranları kaldırılmıştı, eski ap master yi base bile tanklıyordu W ile saniyede 1k küsür can yenileyebiliyorduk ve Q'da aynı şekilde çok yüksek hasarlar verebiliyordu. Çok uzun süren maçlar, kimse kimseye tek atamıyor, leş grafikler, yüksek ping yine de güzel günlerdi
Neden bizim takımda 3 çarp var?
Brand Wriggle Feneri + 15 kere ölmesine rağmen (muhtemelen 0 yük) mejai...
Zed doran yüzüğü...
Benim görüp görebileceğiniz en saçma Master Yi buildim...
Caitlyn banshee
Karşı zedde neden warmog var?
Bundan kısa bir süre sonra Master Yi rework gelmişti diye hatırlıyorum animasyonları değişmişti ve ap oranları kaldırılmıştı, eski ap master yi base bile tanklıyordu W ile saniyede 1k küsür can yenileyebiliyorduk ve Q'da aynı şekilde çok yüksek hasarlar verebiliyordu. Çok uzun süren maçlar, kimse kimseye tek atamıyor, leş grafikler, yüksek ping yine de güzel günlerdi