LoL Nunu R'sine çalıdayken yakalanıp tepki gösterebilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
böyle bir durumda tecrübe + görsel hafıza + zaman hesaplamayla kurtulursun
tecrübe kısmı artık bir rakip tarafından slow yediğini anında anlayıp ne yapman gerektiğini bilirsin
görsel hafıza da ise böyle bir durumda karşı pickler de nunu aklına ne kadar hızlı gelmesine veya karşıda nunu olduğunu unutmayıp bilmen sana mini saniye kazandırır
zaman hesaplamasında ise nunu r si zaman arttıkça hasar artacağı için ap karakter oynuyorsan zhonya veya flash süre hesaplaması yapman gerekir

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
bro ben fark edersem(çok zor) zhonyam var zhonya yoksada allah ne verdiyse topuk

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Karşıda nunu varsa nehir görüşü için nehir üzerindeki çalılar totemli olmalı bence adam 3 sn de drake in ordan mide gank atıyo dümdüz , çalıda slow yedikten sonra geçmiş olsun yasuo gibi dash atamayan bir charın varsa öldün

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bana bı kere oldu adam çalida pusuyormuş haberim yok bende altta haritada ADC fightlarina bakıyordum bı baktım Y bastım Adam W atıp bir R attı direk gri ekran jdjdjfjdjd

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Biraz ilginç bir forum olacak ama herhangi bir forumda bu soruyu hep sormak istemişimdir.

Görüş olmayan çalıda Nunu ve Willump ulti basınca tepki gösterebilen var mı? :blushzoom::thonkie:
gameplay lol GIF by League of Legends
mobil skilleri olan herolarda çok basit diğerlerinde de flash tepkisi gösterebilirsin her zaman olmaz tabi ama dodge atması çok zor değil

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İnsan bi gariplik olduğunu anlasa da o flash a kıyamıyor. Birden yarı canını kaybetmiş kalıyorsun vadide. Nunu ultisinin gizli özellği bence bu :d

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
İmkansız gibi bir şey 1 olasik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...