eklemeyi unutmuşum + olarak toxiclik her zaman vardı her oyunda var ve olacak :dhayır. hatta tam tersine bence yükselişti kanka özellikle tr serveri şuan uçuyor 2v2 arena modu geldiğinden itibaren yeni youtuberler ortaya çıktı elayja kassadin cart curt artık sıktu bunlar yeni ytler ortaya cıkıyor suan 300-400 aboneli 2v2 modundaki bozuk çarları duoları falan deniyorlar tam tersine LOL GELİŞİYOOOOR
Tr serveri için en azından ciddi oyuncu azalması olduğunu düşünüyorum. Sezon 6 da oynanılan lol daha güzeldi bence. Toksiklik konusuna gelecek olursam tr için söylediğim şey geçerliydi tabiki westte bu durum daha az. Script sayesinde oynuyorum oyunu artık başka türlü oynayasım gelmiyor. Hilenin yapımcısının ellerine sağlık bu arada.Neden ölsün canım hala kaç milyon oyuncusu var toksiklik olayı her zaman vardı zaten yeni olan bir şey değil ki kaç sezondur var
Kankam ciddi olamazsın tr serveri yüksek eloda bi maçı on saatte buluyor. Arena modu pek sarmadı beni ama oynayana saygım varhayır. hatta tam tersine bence yükselişti kanka özellikle tr serveri şuan uçuyor 2v2 arena modu geldiğinden itibaren yeni youtuberler ortaya çıktı elayja kassadin cart curt artık sıktu bunlar yeni ytler ortaya cıkıyor suan 300-400 aboneli 2v2 modundaki bozuk çarları duoları falan deniyorlar tam tersine LOL GELİŞİYOOOOR
Eski global cs oyuncusuyum toksiklik pek olmazdı yaş kitlesinden dolayı sanırım bilmiyorum ama valve oyunlarında riot a göre daha az tabi o oyunu hileler aşırı arttığı için bırakmıştım orası ayrı konu ama lolde script açtığımda sadece comboları kullanıyorum dodge kendim atıyorum yine. LOL ŞÖYLE BİR OYUN NEFRET EDİYORSUN AMA BIRAKAMIYORSUN ÖYLE BİR ŞEY İŞTEeklemeyi unutmuşum + olarak toxiclik her zaman vardı her oyunda var ve olacak :d
Her maçta script var hemen hemen şöyle söyleyim 20 maç atıyorsam bir günde en az 15 inde geliyor. Özellikle plat eloda çok varYa heleki script felan çıktı baya çoğaldığı için LoL oyuncularinin birçoğu bırakmış yada bırakmayı düşünüyor diye düşünüyorum ben
Valorantta harita seçme seçeneği gelene kadar oynamam yadostum artık lol bitti be bence valorant oyna arkasındanda dwor radar hack aç bence
2 maç üst üste dia 1 liginde arındır çarp alan nunular denk geldi bana o yüzden konuyu açtım oyunu uzun senelerdir oynuyorum son zamanlarda insanlar sadece trollemek için giriyorevet ölüyor trolü ayrı dert toxsidi ayrı dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?