Lol ölüyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
lol ölse de burda ölmez yanlış yere soruyon bence :D

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
bu oyunun sonu gelmez oyuncusuda azalmaz sen merak etme knk

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bir çok oyuncusu olabilir ama oyun çoktan öldü

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu aralar script olayına riot çok göz yumuyor galiba hali hazırdaa kayıtlı hesapları silmeleri gerekiyor işlerinede geliyor ban dalgasına kadar bekliyorlar. eskiden 1 günde bilemedin 3 günde hemen banlarlardı geçen 3 ay oynadım hiç bişey olmadı. Ama eski tadı yok bencede.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
oyun kendini sürekli yeniliyor 2 sene oncesine bak bide şimdiye 2 sene sonrası bile neydi ne oldu dicez bence yeni kostumler şampiyonlar oynanış tarzı sürekli yeni nesili ceken şeyler biticegini hiç düşünmüyorum ve toxiclik son zamanlarda olan şey deilki ben lolu bildim bileli içinde toxiclik de var

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
lol bağımlılık haline gelen bir oyun kolay kolay ölmez

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lolü öldürebliecek tek oyun lol 2 dir
cs go için de geçerli bu söylediğim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yıllar önce metin2 oynarken en ufak küfürde ban yerdik . simdi küfür etmek o kadar normallesmiş ki rahatsız olana bile ters bakıyorlar. ölüyosa bu yüzden ölüyodur

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Tr'de oynuyorsan öyle hissettirebilir.
Euwda arena modunda 7k puana ulaştım. Maçıma gelen insanlar baya düzgün insanlar. Kimse flame atmıyor herkes kibar takılıyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lol ölüyor demekle senin kastettiğin çok farklı şeyler bence lolün öleceğini sanmıyorum piyasada benzer sadece 1 tane oyun var kitle dahada kötüleşebilir ama öleceğini sanmam

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Lol birakilmaz ara verilir her zaman kalici bir kitlesi olacak bir oyun bitmez hiçbir zaman

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mesele dediğin gibi kitlesinin toksik olması, yoksa lolü diğer oyunlarla kıyaslarsak gelişmeye ve geliştirilmeye devam ediyor, aynı klasmanda olmasalar bile pubg (steam) yi karşılaştıralım adamların anlık oyuncu sayısı milyon civarındaydı feedbacklere cevap vermediler, oyun hata ve açıklarını düzeltmediler kazançlarına kazanç katmak için boyuna skın çıkardılar ne oldu pubgnin oyuncu sayıcı milyondan binlere düştü ama lol öyle değil ayda birkaç kez yamalar geliyor nerfler bufflar (bkn: yama notları) bir yandan da yeni skınlerden parayı kırıyorlar.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Toksik kitle her oyunda illaki biraz var ve LoL kolay kolay ölmez piyasada iki büyük var zaten dota ve LoL yenisi ve daha iyisi gelmedikçe kolay kolay bırakılmaz LoL

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lol ölmüs zaten kanka gecen gün 5 kisi mac aratiyoruz 10 dk bekledik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...