aga jinx çok zor değil mi pasifinden dolayı kite yapmak kolay değilADC: Jinx Solo: Sett,Morde
Eğer kata ile küme atliyamiyorsan heroyu kötü oynuyorsun dur eğer heroya hakimsen ve kda iyiyse ozaman oyun bilgin zayıftır.lanede öne geçtikten (bunu jungle yardımı olmadan veya jungle yardım ederek olsun fark etmez) diğer lanelere roam atmanı rakip ormanı totemliyip onu ormanında kesmeni ejder ve alâmet almak için jungle ile işbirliği yapmanı öneririmArkadaşlar ben şu an gümüşüm katarina mainim 7 lvl .Kazanma oranı yüksek elo atlayabileceğim hero önerirmisiniz.
Toplane de illoi garen sett darı nasus renekton genel anlamda iyi oynadığın takdirde bütün şampiyonlar güçlüdür bazı counter match uplar hariç solo da önemli olan şey lane bilgisihazır konu açılmışken bende sorim solo oynaicamız şampiyon varmı ?
Tek bir şampiyon ile çıkmanı tavsiye etmem reis mümkün olduğunca şampiyon havuzunu geniş tut çünkü bazı oyunlar (yüksek elo için geçerli genelde master ve sonrası için ) seçim ekranında yanlış picklerden Bile oyunu kaybettiğini anliyabilirsintalon mainim ve sadece talon oynarak dia 2 ye kadar çıktım tabi sonrası işkence