Warwick çok kolay al keyfine bak.arkadaşlar yeni başladım kolay bi hero önerir misiniz
Bence bu son sıralar olaf çok güçlendi sonrada güçsüzleştirildi o yüzden olaf değil ama warwick gibi amumu gibi ormanı hızlı dönüp farm kasabilen iyi gang atabilen herolar tercih etmelisin . İyi oyunlarvi, master, kindred bunlarla hızlı dönersin
deniyevceğim bro teşekkürler
biraz mavi öz biriksin alacağım shyvanayı bro teşekkürlermaster yi-shyvana yetenek istemiyor.Hızlı orman dönüyor.
teşekkürler kankaXin zhao Rammus Vi
kanka izledim biraz da zor gibi geldi ama saol yinede
mavi özüm olsun deniyeceğim brodiana öneririm kolay ve güçlü
kanka denedim beğendim eywwarwick
oynayamadım kanka yaBence Kha'Zix gayet kolay ve güçlü. Deneyebilirsin![]()
saolasın bromaster ama pek zevkli değil oynaması
vi yi beğendim kanka biraz video izledim saolasınvi, master, kindred bunlarla hızlı dönersin
oynayacağım kanka saolamumu çok hızlı orman döner gank potansiyeli en yüksek şampiyonlardan biri
eyw kankamsoloda en kolay hero Garen
jung - master, warwik
mid - Annie, lux
adc - ashe
sup - yummi
garen oynuyorum kanka saol yinedeGarende deniyebilrsin ilk 5 lvl sıkıntılı ama sonrası cok kolay 1x q 3x e
deneyeceğim bro eyvallahAmumu,fikrimce gerek orman dönme hızı,gerek takım savaşlarındaki gücüyle,yeni başlayanlar için çoğu ormancıların önünde.
saol browarwick
görüntüsü çirkin kanka aynenBence yeni başlayan bir oyuncu için düşük eloda gayet iş görür.Normal oyunlarda pratik yapacak zaten 30 lvl olana kadar.Ayrıca ilk q yu kaçırsa bile 2. şansı var q 2 kere dönüyor. Hiç işe yaramasa 2-3 kişi arasına sıçra atıp ulti açsa bile takım savaşı kazandırır.He görüntüsüne animasyonlarına birşey diyemem gerçekten çirkin
Senin önerin nedir?
yardımınız oldu kankaÇok kibar bir arkadaş tek tek teşekkür etmiş![]()
deneyeyim kankasc ile oynayacaksan tank graves yok diyosan yeni ise bence amu
dikkate alıcam kanka saolHızlı orman dönmekten ziyade metadaki ve işlevsel ormancıları tercih etmelisin
saol kankamaster.
teşekkürler broWarwick çok kolay al keyfine bak.
herkes ww diyor kanka bende karar kıldım we deWarwick tek geçer kankamm
teşekkürler kankaBence bu son sıralar olaf çok güçlendi sonrada güçsüzleştirildi o yüzden olaf değil ama warwick gibi amumu gibi ormanı hızlı dönüp farm kasabilen iyi gang atabilen herolar tercih etmelisin . İyi oyunlar
saol brokayn yada ww
trundle yeni metada çok fena güçlendi bu aralar herkes picklemeye başladı zaten tavsiye ederim broArkadaşlar yeni başladım, kolay bir hero önerir misiniz?