Ultra Üye
başlangıçta jg için güzel çarlar al. sürekli map kontrolu yap. senpai uygulamasında hem jungle rotation hemde mobların doğma süresini gösteren özellik var. kullanman iyi olur.Selam arkadaşlar, bugün sezon 13'teki profilimi göstereceğim. Ne yapmalıyım, nasıl winrate yükseltirim? Bana adam gibi Jungle öğretecek var mı? Jungle oynamaktan açıkçası korkuyorum. Oyuna başladığımdan beri script ile ADC Veigar ve Yone maindim. Minyonların bana gelmesine ve koridorda kalmaya alışık olduğumdan dolayı korkuyorum ve ne yapacağımı bilemeden karşı Jungle minyonda beni geçiyor. Jungle öğretici videoları izledim fakat maça girdiğimde feedledim.
Ekli dosyayı görüntüle 85828
Ekli dosyayı görüntüle 85829
hocam ben jg de saylas ile başladım sonra master yi şuanda shaco ile devam ediyorum sende böyle yapabilirsinSelam arkadaşlar, bugün sezon 13'teki profilimi göstereceğim. Ne yapmalıyım, nasıl winrate yükseltirim? Bana adam gibi Jungle öğretecek var mı? Jungle oynamaktan açıkçası korkuyorum. Oyuna başladığımdan beri script ile ADC Veigar ve Yone maindim. Minyonların bana gelmesine ve koridorda kalmaya alışık olduğumdan dolayı korkuyorum ve ne yapacağımı bilemeden karşı Jungle minyonda beni geçiyor. Jungle öğretici videoları izledim fakat maça girdiğimde feedledim.
shaco ile sc nasıl çalışıyor beğendin mi?hocam ben jg de saylas ile başladım sonra master yi şuanda shaco ile devam ediyorum sende böyle yapabilirsin
Teşekkürler kral güzel ve yararlı olmuşDostum iyi bir junglein en iyi özelliği ne zaman nerede olması gerektiğini bilmesidir. Ayrıca karşı jg nerede ne yapıyor. Hangi lanelerimiz geride, hangi lanelere gang gitmem lazim? Maç esnasında bunların farkında olursan çok işine yarar. Map kontrol yani. Ayrıca script kullaniyorsan WsRebornda ormancilara yardım edebilecek bir sürü çok güzel özellik var
harita takibinin cidden iyi olması lazım ve karşı jung nerden başlamış nereyi kaç dk da döner nereye ilk gang atacak bunları temel ve win almanı sağlayacak önemli unsurlarSelam arkadaşlar, bugün sezon 13'teki profilimi göstereceğim. Ne yapmalıyım, nasıl winrate yükseltirim? Bana adam gibi Jungle öğretecek var mı? Jungle oynamaktan açıkçası korkuyorum. Oyuna başladığımdan beri script ile ADC Veigar ve Yone maindim. Minyonların bana gelmesine ve koridorda kalmaya alışık olduğumdan dolayı korkuyorum ve ne yapacağımı bilemeden karşı Jungle minyonda beni geçiyor. Jungle öğretici videoları izledim fakat maça girdiğimde feedledim.
Selam arkadaşlar, bugün sezon 13'teki profilimi göstereceğim. Ne yapmalıyım, nasıl winrate yükseltirim? Bana adam gibi Jungle öğretecek var mı? Jungle oynamaktan açıkçası korkuyorum. Oyuna başladığımdan beri script ile ADC Veigar ve Yone maindim. Minyonların bana gelmesine ve koridorda kalmaya alışık olduğumdan dolayı korkuyorum ve ne yapacağımı bilemeden karşı Jungle minyonda beni geçiyor. Jungle öğretici videoları izledim fakat maça girdiğimde feedledim.
Ekli dosyayı görüntüle 85829önce
bence sylas cidden iyi bir şampiyon viego da oynamalısnshaco ile sc nasıl çalışıyor beğendin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?