LoL orman nasıl oynanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum iyi bir junglein en iyi özelliği ne zaman nerede olması gerektiğini bilmesidir. Ayrıca karşı jg nerede ne yapıyor. Hangi lanelerimiz geride, hangi lanelere gang gitmem lazim? Maç esnasında bunların farkında olursan çok işine yarar. Map kontrol yani. Ayrıca script kullaniyorsan WsRebornda ormancilara yardım edebilecek bir sürü çok güzel özellik var

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bazı arkadaşlar söylemiş zaten lynxçerezii bende bunu söyleyecektim kanka kesinlikle bu adamı izlemelesin ne kadar çok video o kadar çok bilgi her türlü oyununu geliştirirsin

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, bugün sezon 13'teki profilimi göstereceğim. Ne yapmalıyım, nasıl winrate yükseltirim? Bana adam gibi Jungle öğretecek var mı? Jungle oynamaktan açıkçası korkuyorum. Oyuna başladığımdan beri script ile ADC Veigar ve Yone maindim. Minyonların bana gelmesine ve koridorda kalmaya alışık olduğumdan dolayı korkuyorum ve ne yapacağımı bilemeden karşı Jungle minyonda beni geçiyor. Jungle öğretici videoları izledim fakat maça girdiğimde feedledim.

Ekli dosyayı görüntüle 85828

Ekli dosyayı görüntüle 85829
başlangıçta jg için güzel çarlar al. sürekli map kontrolu yap. senpai uygulamasında hem jungle rotation hemde mobların doğma süresini gösteren özellik var. kullanman iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yaratıkları kesip doğru zamanda gang atıcaksın bukadar.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, bugün sezon 13'teki profilimi göstereceğim. Ne yapmalıyım, nasıl winrate yükseltirim? Bana adam gibi Jungle öğretecek var mı? Jungle oynamaktan açıkçası korkuyorum. Oyuna başladığımdan beri script ile ADC Veigar ve Yone maindim. Minyonların bana gelmesine ve koridorda kalmaya alışık olduğumdan dolayı korkuyorum ve ne yapacağımı bilemeden karşı Jungle minyonda beni geçiyor. Jungle öğretici videoları izledim fakat maça girdiğimde feedledim.

hocam ben jg de saylas ile başladım sonra master yi şuanda shaco ile devam ediyorum sende böyle yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Oyunun en büyük etkisi bot lane dir bunun sebebi ise her koridorlarda 2 şer kişi varken bot koridorunda 4 kişi vardır bot lane oynayabildiğin pozisyonlarda başarı olursa 2 kişi öne geçer 2 kişi geri düşer ver oyunun büyük ölçüde kaderi değişir oynadıgın karakterden veya oynayış stillinden önce kesinlikle gank potansiyeli olan herolarla oynamanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
jgdeki çarların skillerini pasifleri jgyi nasıl dödüğünü falan öğren sonrası senin oyunculuğuna kalmış

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Malkoç un orman analizlerini izle bence bazen çok doğru noktalara parmak basabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eskisi gibi power farm işe yaramıyor artık bunun yerine erken gang atip takımı one geçirmek gerek bunlar içinde amumu zac elise gibi sampıyonlar suanda metada

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Dostum iyi bir junglein en iyi özelliği ne zaman nerede olması gerektiğini bilmesidir. Ayrıca karşı jg nerede ne yapıyor. Hangi lanelerimiz geride, hangi lanelere gang gitmem lazim? Maç esnasında bunların farkında olursan çok işine yarar. Map kontrol yani. Ayrıca script kullaniyorsan WsRebornda ormancilara yardım edebilecek bir sürü çok güzel özellik var
Teşekkürler kral güzel ve yararlı olmuş

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam takımla kombolanabilecek şeyler almak her zaman win oranını yükseltir yasuo diana gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
rotasyon gank karşı ormana saldırı ejderler vadi bu kadarcık

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

harita takibinin cidden iyi olması lazım ve karşı jung nerden başlamış nereyi kaç dk da döner nereye ilk gang atacak bunları temel ve win almanı sağlayacak önemli unsurlar

Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 85829önce

shaco ile sc nasıl çalışıyor beğendin mi?
bence sylas cidden iyi bir şampiyon viego da oynamalısn

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
aslında orman kolay bir rol rotasyono yapmayı ve karşındaki şamponlara göre değişiklik göstermeyi bilmelisin ama kör kütük de farm sevdalısı olamaman lazım gerektiğinde 200 canı olan blue baffı bırakıp nehirdeki savaşa gitmen lazım bırakmayıp alıdgında çok geç olabiliyor bu kararları doğru verirsen başarılı bir rol

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence oyunu iyice kavramadan oynanmaz ilk destek yada üst fln oynanabilir

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kolay gang atabilen ve cc atabilcek hero oynarsan hem gelişirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence sup oynamayı öğren daha kolay elo çıkarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...