LoL orman nasıl oynanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ormanın kralı bence vi birebirde alamıcağı çok hero yok mekanikte istemiyor 4 levelda ejder alırsın vile öğrenmende kolay olur gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kolay gang atan ccli karakterler ile oyna seju wuk gibi

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
LoL'de orman oynamanın birçok yolu vardır, ancak bazı temel ipuçları, alt koridorunuzun karşısındaki buff kampında başlamak, görüş ve altın için scuttle crab'leri önceliklendirmek ve fırsat gördüğünüzde koridorlara saldırmaktır. Aynı zamanda, düşman ormanın hareketlerini takip etmek ve mümkün olduğunda karşı orman yapmak da önemlidir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oynarken winrate'inizi yükseltmek için birkaç önerim var:

Oynadığınız şampiyonları ve role'leri öğrenin: Bir şampiyonu ve role'ü öğrenmek ve ustalaşmak zaman alır.Sevdiğiniz şampiyonları ve rolü seçin ve oynayarak deneyim
Haritayı iyi öğrenin: Jungle oynamak için haritayı iyi öğrenmeniz gerekiyor.Hangi bölgede hangi canavarların olduğunu, hangi bölgede rakip takımın olabileceğini ve nerede gank yapabileceğinizi öğrenin.

Kendinize bir Jungle rotasyonu oluşturun: Jungle rotasyonu, canavarları nasıl öldüreceğinizi ve nereye gideceğinizi planlamak anlamına gelir.Bu rotasyonu öğrenmek, Jungle oynamayı daha kolay

Takımınızla iletişim kurun: Jungle oynarken takımınızla iletişim kurmak önemlidir.Hangi koridorun gank yapılmasını istediğinizi, nerede ward atılması gerektiğini ve daha fazlasını takımınıza bildirin.

Video izleyin ve öğrenin: Jungle oynama konusunda yardımcı olacak birçok video vardır.Uzman oyuncuların oyunlarını izleyerek, Jungle rotasyonlarını, gank yapma tekniklerini ve daha fazlasını

Jungle oynamaya başlamakta korkuyorsanız, önce bot oyunları veya normal oyunlarda Jungle oynamayı deneyin.Deneyim kazandıkça, kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.Ayrıca, Jungle öğretici videolarının yanı sıra, Jungle oynayan bir arkadaşınızdan yardım

Son olarak, feedlemekten korkmayın.Herkes hata yapar ve öğrenmek için hatalar yapmak normaldir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, bugün sezon 13'teki profilimi göstereceğim. Ne yapmalıyım, nasıl winrate yükseltirim? Bana adam gibi Jungle öğretecek var mı? Jungle oynamaktan açıkçası korkuyorum. Oyuna başladığımdan beri script ile ADC Veigar ve Yone maindim. Minyonların bana gelmesine ve koridorda kalmaya alışık olduğumdan dolayı korkuyorum ve ne yapacağımı bilemeden karşı Jungle minyonda beni geçiyor. Jungle öğretici videoları izledim fakat maça girdiğimde feedledim.

Ekli dosyayı görüntüle 85828

Ekli dosyayı görüntüle 85829
orman dönerken sadece ormana odaklanma her fırsatta minion al

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
aldığın karaktere göre deyişir mesela ben SHACO oynuyorum kuşlara 2 tane kutu atıyorum sonra redime gidip 1 tane atıyorum kuşları alıp red i alıyorum sonra kayalara q ile atlayıp w ile çarp a ayn anda basıyorum 3 kere arkadan büyük olana 1 kre küçük olana vurup q la gidiyorum onlar oto ölmüş luyor genelde mid e gank atıyorum yada mavi yi alııp top a gank atıyorum top da adam ölüyse veya koridor ittirilmişse kurbayı alıp kurtları alıyorum sonra base dönüp item alıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kırık şampiyonları oyna hilenden konum bilgisini iyi edinip ct jungle yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka şahsen ww alıp full laneleri kastırsan oluyor ya

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, bugün sezon 13'teki profilimi göstereceğim. Ne yapmalıyım, nasıl winrate yükseltirim? Bana adam gibi Jungle öğretecek var mı? Jungle oynamaktan açıkçası korkuyorum. Oyuna başladığımdan beri script ile ADC Veigar ve Yone maindim. Minyonların bana gelmesine ve koridorda kalmaya alışık olduğumdan dolayı korkuyorum ve ne yapacağımı bilemeden karşı Jungle minyonda beni geçiyor. Jungle öğretici videoları izledim fakat maça girdiğimde feedledim.

Ekli dosyayı görüntüle 85828

Ekli dosyayı görüntüle 85829
looks like league of legends

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oynacağın karakterin belirleyip onunla ilgili bol bol video ve combolarını izlemen ve oyuna girip onları demenem gerekir. aynı karakteri çok kez oynayınca kendini geliiştiriyorsun

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
karşılaştırma videolarını izle ve deneyerek karar ver bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
6. seviyeye kadar çok gang gitme gidiceksen de alırım dediğin adama git

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
burdan anlatmak zor olur youtubeden jungle ögretici izliyebilirsin veya lynxcerezlol var ünlü kişilerin analizlerini yapıyor izleyip ögrenebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bir koridorda uzmanlaşmadan en az 100 maç atmadan ranked girme bir defa olay koridorda değil heroda biter oynadığın heronun sınırlarını bilmelisin early-mid-late gamede kasılma durumuna göre neler yapabileceğini bilmelisin eskisi gibi 3 koridora baskın atılmıyor aynı anda artık .. Tercihen cc si olan , Counter Yemiş , Koridorunda totem olan oyunculara gang git kamptan geri kalma kalacaksanda anlamı olsun..

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hocam öncelikle oyun bilgisi önemli bazıları var çok iyi oynamıyor ama oyun bilgisiyle rakibi kesiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Rotasyon öğren, karşı jungle ın çarı çok önemli scuttle da fight atarsan alabileceğin bir çar mı mesela buna göre oyununu oluştur bir gözün mapte olsun botu sık sık kontrol et oyunların çoğu bottan kaybedilir çünkü, objektifleri al ama çok da abartma (ejder doğduğu gibi solo girme mesela biraz bekleyebilir) bir de çarının kapasitelerini bil dive atarsak alır mıyız falan kafanda onlar kesin olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka bence hiç orman denemeden main olduğun yerde devam et çünlkü gerçekten oyunun tüm kaderini belirleyen bi alan jungle illa onicam diosan bol bol özel oyunda alıştırma yapabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum sc den önce objektiflere odaklanmak lazım ejderler baron vadi ve orman dönme rotasyonu oluşturman lazım itmiş lanelere gang atmak gibi şeylere dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...