LOL orman oynayamıyorum yardımcı olurmusunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
belki bu pek bir işine yaramaz ama boşver herkes her lanei oynayabilecek diye bir şey yok o videoları izlemişsen ve o kadar denemeye rağmen oynayamıyorsan senlik değildir jungle 4 lane var önünde onlardan devam edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyun başlamadan başlamadan önce hangi lanenin kazanıp hangi lanenin zorlanacağını bilmen lazım ve ona göre orman rotasyonunu ayarlaman lazım mesela alt taraftasın top lane zorlanacağını düşünüyorsun ozmn red başlayıp oraya doğru gidebilirsin ama şölede bi durum var bot lanede karşı adamlar baya öne çıkmışsa pozisyon güzelse 3lvl iken ormanı bırakıp oraya gitmen lazım duruma göre adcyi fokusla gang atarken, red ten başlıcaksan mavinin ora totem atıp sonra kahin merceği alıp rede gidip ormanı dönmeye başla,karşı ormancının hangi buff tan başlayacağını bilip ona göre hareket etmen lazım takım arkadaşlarına işaret atıp onlara karşı ormancının gelebilceğini sölemen lazım eğer gene ölürlerse suç senin değildir.her maç kazanmak zorunda değilsin sadece bi laneyede fokus atıp oynayabilirsin duruma görede oynayabilirsin.birde gang atarken sakin olman lazım :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Youtube ve çok izlenen yayıncılar da orman oynayan çok var geceye doğru tw girip bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kolay şampiyonlarla başla warwick,master yi,diana ormanda full cleara yakın hangi koridor fazla ittirmişse o koridorlara gank atabilirsin xpden düşmeyecek şekilde ama

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Öncelikle kardeşim kil salma sadece ormanı temizlemekle olmuyor mesala middeki adamın öldüğünde farmlari o gelene kadar zaten oleceginden farmlari al sonra git karşı rakibin ormanına aynı şekilde rakibin öldüğünde middi birlikte itip kulenin paralarını al

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
killleri salma kendin almaya çalıs ve gordugun her koridoru pusla gang attıktan sonra

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hocam farmları bazen geride bırakıp harita takibine önem vermeniz lazım öncelik gang olursa sizin için daha iyi olabilir eğer kill alabileceğin bir yerde mesela red kesiyorsan redi bırakıp gitmeniz daha iyi olacaktır yani ganglere önem vermeniz lazım .

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
dostum kassadins creedin s13 için jungle nasıl oynanır rehberi var onu izleyebilirsin ve farmı bırakmamalısın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
En kolayı master yi ile başlaman daha kolay daha iyi oynarsın hacı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
master yi ile ormanda normal oyun oynayarak train yapıp kendini geliştirebilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
rankın ne dostum senin ve oynadığın heroları yazar mısın teker teker

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
videolar izle ve gördüklerini yavaş yavaş oyunda yapmayı dene. Hemen öğrenilcek bişey değil jungle zor bi rol zaten boşuna a.ptal deme kendine, iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ayrıca kassadins creedi izleyebilirsin orman rolü için güzel videolar çekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
apophis de çok iyi bir oyuncu onun videolarını da izleyebilrisin

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar uzun süredir ne kadar denesemde orman hiç bir türlü oynayamıyorum xpde geride kalıyorum
full clear atıyorum vb ama yinede bir şekilde oluyor nasıl gank atacağımıda bilmiyorum çok fazla s12'de jung oynadığım tüm oyunları neredeyse kaybettim full önerdiğiniz rehber veya sizin tavsiyeleriniz varsa yorumlara bekliyorum
knk gang çok odaklanma ormanını don karsıda cok ileride oynayan bi,ri varsa oraya gang at kordorlarda cok durma erken oyunda ejder ve alamet onya alamet alınca dk14 olmadan barikatlar dusmeden topa yada mide ac vadiyi ordanda gold kas öyle yani gang atıcam diye farmından geri kalma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...