Çözüldü Lol oynadıgım hesap ertesi gün askıya alındı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Lolde ban süresini uzatmak için ne kullanmalıyım?

Çözüm
WindSharp Tespit Edildi bu yüzden ban süresi normal yapcak bir şey yok. yeni bir hile geleseye kadar Sabırlı olun

Video izliyebilirsiniz Ban süresi uzatma hakkın bi kaç bilgi verdim belki işinize yarar
Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
WindSharp Tespit Edildi bu yüzden ban süresi normal yapcak bir şey yok. yeni bir hile geleseye kadar Sabırlı olun

Video izliyebilirsiniz Ban süresi uzatma hakkın bi kaç bilgi verdim belki işinize yarar

Çözüm
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
4 HİZMET YILI

Bu videoda anlatılanları yaptım sizde oyunu oynuyormusunuz ban sürenizi uzattımı

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu videoda anlatılanları yaptım sizde oyunu oynuyormusunuz ban sürenizi uzattımı
ben script açtıgım zaman bunları yapıyorum işe yarıyor ama çok değil mesela 3 elde ban yiycen 5 veya 10 da yiyorsun olabilir. bazende işe yaramıyor

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile detected ban yemen çok normal forumda bulunan bypassı kullanabilrsin program içi ayarları düzenleyebilirsin veya başka bi bypass kullanabilrsin bunlar ban süreni uzatır ama açtığın her hesap patır patır banlaancak bence bi süre bekle

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
ben script açtıgım zaman bunları yapıyorum işe yarıyor ama çok değil mesela 3 elde ban yiycen 5 veya 10 da yiyorsun olabilir. bazende işe yaramıyor
Hile detected ban yemen çok normal forumda bulunan bypassı kullanabilrsin program içi ayarları düzenleyebilirsin veya başka bi bypass kullanabilrsin bunlar ban süreni uzatır ama açtığın her hesap patır patır banlaancak bence bi süre bekle
biraz önce hesap açtım ilk maçtan ban yedi. Forumdaki bypassı kullanınca artıyormu süre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...