Onaylı Üye
League Of Legends oynarken oyunum donmaya başlıyor ve bilgesayarım kitleniyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi ?
grafikler düşüğe aldın mı yüksekdeyse ondanndırLeague Of Legends oynarken oyunum donmaya başlıyor ve bilgesayarım kitleniyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi ?
Bilgesayarımilk 3 saniye içinde donmaya başlıyor ve sonunda kitleniyor.Herhangibir hata veriyormu yoksa direkmi kapanıyor ayrıntılı yazarsan yardımcı olurlar.
en düşükte oynadığım haldeçok donuyor.grafikler düşüğe aldın mı yüksekdeyse ondanndır
dosyalarda sorun ola bilir onarmayı deneen düşükte oynadığım haldeçok donuyor.
3 Kere denedim ama olmadı.dosyalarda sorun ola bilir onarmayı dene
hextec onarıcı var onu dene3 Kere denedim ama olmadı.
Bilgisayarın leptop mu yoksa masaüstü mü eğer leptopsa ayarlardan performans moduna al ve lol ü ayarlardan öncelikli sıraya al3 Kere denedim ama olmadı.
3 kere denedim olmadı.hextec onarıcı var onu dene
Sistem özelliklerin nedir?League Of Legends oynarken oyunum donmaya başlıyor ve bilgesayarım kitleniyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi ?
discord sunucularına git ticket at3 Kere denedim ama olmadı.
Discord sunucusunu Bulamadım.discord sunucularına git ticket at
Discord sunucusunu Bulamadım.
Grafik ayarlarını düşürmeyi dene bilgisayarın kaldırmıyorsa hata veriyor olabilirLeague Of Legends oynarken oyunum donmaya başlıyor ve bilgesayarım kitleniyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yazabilir mi ?