LoL oynarken hangi içeceği içerken zevk alıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Enerji içeçeklerinin herhangi birisi olabilir sopukçayda güzel gidiyor

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Burn yada Gold Burn kaliteli hocam. Sarıyor.

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
sana direkt tarif vereyim şimdi lol oynamayı bırak ve maçtan çık sonra clienti kapa ve bilgisayarı kapa. üstünü giy ve dışarı çık ve a101 e gidip karamel sos alıyorsun ve yanına nescafe classic alıyorsun ve yanına süt alıp eve dönüyorsun. eve döndüğünde bir bardağın.. tamam saçmalamayı bırak 1 tatlı kaşığı kahve ve 1 tatlı kaşığı şeker koy çok az su ilave edip karıştır sonra yarısından biraz fazlaya kadar su ve geri kalanını süt koyup içine karamel sık ve en az 3 tane buz at. İYİ OYUNLAR.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
niğde gazozu
uludağ gazazu
beypazarı
elmalı soda
su
kola

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kesinlikle soğuk çay herhangi bir marka olabilir :D Sadece soğuk çay içine 3-4 tane de buz attın mı missss gibii
Post automatically merged:

sana direkt tarif vereyim şimdi lol oynamayı bırak ve maçtan çık sonra clienti kapa ve bilgisayarı kapa. üstünü giy ve dışarı çık ve a101 e gidip karamel sos alıyorsun ve yanına nescafe classic alıyorsun ve yanına süt alıp eve dönüyorsun. eve döndüğünde bir bardağın.. tamam saçmalamayı bırak 1 tatlı kaşığı kahve ve 1 tatlı kaşığı şeker koy çok az su ilave edip karıştır sonra yarısından biraz fazlaya kadar su ve geri kalanını süt koyup içine karamel sık ve en az 3 tane buz at. İYİ OYUNLAR.
bunun sütsüzünü denemiştim sadece içinde su olanı bir de dediğin gibi deneyeyim güzele benziyor..

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben bir şey içmiyorum sinirlenip dökme ihtimalim var çünkü.d

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
soğuk kahve mocha🥵
Post automatically merged:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...